سلام.ما چهارساله ازدواج کردیم
خودم ۲۲ شوهرم ۳۰ سالشه
یکسال ونیم تقریبا جلوگیری داشتیم،بعد که بچه خواستیم و نشدم.رفتم دکتر چکاپ کامل دادم سالم بودم شوهرم ازمایش داد که تحرک اسپرمش کم بود
تعداد۹۰
تحرک آ :۱۵درصد
مورفولوژی۷۰
رفت سونو گفتن واریکوسله باید عمل شه ولی ما گوش نکردیم(تجربه نداشتیم گفتیم با دارو حله الان خیلی پشیمونیم)بعد دارو داد بهش دکتر زنان وهم دکتر اورولوژ(پنتوکسی فیلین،ال کارنیتین،ویتامین ای،زینک پلاس،اورامین اف)ماه دوم حامله شدم...خیلی حس قشنگی بود وای فکرشو میکنم دیوونه میشم یعنی من مامان شده بودم....
ولی این حس ۱۲ روز بیشتر نبود سقط شد....دنیا خراب شد رو سرم...تیتر بتام بالا میرفت ولی دوبرابر نمیشد.سونو نشون نمیداد حتی ساک رو....فقط میگفت کیست داری..خلاصه خیر نبینه اون دکتر زنان که دستگاه معاینه انداخت وبعد اون افتادم سرخونریزی و چیزی نگذشت که سقط شد.....
بعد اون رفتیم پیش یه دکتر زنان معروف تقریبا(ولی هیچی سرش نمیشد انگاری)به شوهرم امپول داد دارو داد ولی کامل بی فایده،به خودمم همش کلومیفن میداد شبی سه تا فکرشو بکنین...با امپول hcg.خلاصه منی که هیچ مشکلی نداشتم پریودم به هم ریخت کیست گرفتم۷ سانت.پلی کیستیک شدم و هزارتا مشکل دیگه.دیدیم نه باباکجابوده میگن این دکتر خوبه بعد یکسال صرف وقت عوضش کردیم راستی میگفت توصیه میکنم عمل نکنین واریکوسل همسرمو.ماهم خوشحال...