2777
2789
عنوان

زندگی پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 10547 بازدید | 80 پست
آره سهمیه ایثار گرانم دارم... ینی با کوچیکترین حرکت پزشکی میرم حتی شرایط آزادو بین امللشم دارم

سهمیه جانبازی وازاده وشهیدبالاس من ایثارگری نشنیدم بالاباشه

ولی مردهااگه پرستارباشن یکجاکارنمیکنن کمه کمش3تاجامیرن شیفت چون پرستارمردکم هست زیادمیگیرنشون 

چ تاپیک خوبی👌

من و نامزدم الان دانشجوی پرستاری هستیم

از نظر مالی اگه چیزای اولیه مثل خونه  رو داشته باشن

با حقوقشون میتونن یه زندگی خیلی خوب داشته باشن

فعلا تا وقتی بچه دار میشن بنظرم شیفتاشونو باهم بردارن که دیگه هم تو خونه باهمن هم سرکار

بعد یه مدت هم ارشدی چیزی بخونن مثلا ارشد روان پرستاری دیگه میتونی شیفت نداشته باشی

خیلی رشته خوبیه

یا کلا توی رشته پرستاری کلی سمت ها هستن که شیفت های ثابت صبحن و مثل کارمندای معمولیه ساعتاشون

مثل پرستار اموزش به بیمار

سرپرستار

سوپروایزر

رده بالا هم که دیگه مترون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و اینکه سال اولته میخوای کنکور بدی؟

اصلا دست کمش نگیر عزیزم

نمیگم ازش غول بساز ولی اونقدرم ساده نیس که فک میکنی

من توی فامیل بودن کسایی که میگفتن وای چطور رفتی پرستاری!حیف نیست میموندی واسه پزشکی

بعد الان خودشون چند ساله پشت کنکورن و ارزوی پرستاری رو دارن

یکیشون میگفت واقعا باید به خودت افتخار کنی رتبت اینقدر خوب شده من تا کنکور ندادم نفهمیدم چقدر سخته

تو اصلا چی از اون پسر میدونی که میخوای از پیشرفت خودت بزنی براش؟ میدونی دوست داره واقعا؟از کجا معلوم ...

هر چه قدرم بگي تا خودشون سرشون به سنگ نخوره متوجه نيستن فك ميكنن طرف اينا با همه فرق داره

كاش ميشد بعضي فاميل ها رو آنفاميل كرد🤨🤨
چ تاپیک خوبی👌  من و نامزدم الان دانشجوی پرستاری هستیم از نظر مالی اگه چیزای اولیه مثل خونه & ...

اول اینکه خیلی ممنون ب تاپیکم اومدی و بعدشم مرسی از نظرت

فقط میشه حداقل حداکثر درآموشونو بگی؟؟؟تو سمت های مختلف

و اینکه سال اولته میخوای کنکور بدی؟ اصلا دست کمش نگیر عزیزم نمیگم ازش غول بساز ولی اونقدرم ساده نی ...

ن عزیزم سال دومه...چشم تصمیم گرفتم عمدن کم کاری نکنم

خیلی ممنون🙏🙏🙏

هر چه قدرم بگي تا خودشون سرشون به سنگ نخوره متوجه نيستن فك ميكنن طرف اينا با همه فرق داره

میدونم فرقی نیس... ولی دلم میخواد راهیو ک توشم تا آخر برم ک بعدن نگم نکنه واقعن فرق داشت

چ تاپیک خوبی👌  من و نامزدم الان دانشجوی پرستاری هستیم از نظر مالی اگه چیزای اولیه مثل خونه & ...

یه سوال دیگمم این بود ک پرستارا معمولا ب چ دلیلایی ادامه تحصیل نمیدنو تا دکتری پیش نمیرن؟؟؟

جدی؟خب پس چرا اسمش سهمیه اس؟

فک کنم ب درد تعداد خیلییییییی کمی بخوره ک احتمالن رتبشون خیلی خوبه...والا من ک هرکی دور و ورم بود با اون سهمیه قبول نشد... فک کن با رتبه1800هوشبری😐😐😐 بیچاره افسرده شده