آره سهمیه ایثار گرانم دارم... ینی با کوچیکترین حرکت پزشکی میرم حتی شرایط آزادو بین امللشم دارم
حتی اگه سهمیه هم داری سعی کن درس بخونی ک همینجوری علابختکی وارد دانشگاه نشی.
ی دانشجوی باسواد و با اطلاعات باشی...
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
عزیز دلم دوس ندارم بعدن از کارت پشیمون بشی بخدا منم شرایط تو رو داشتم این چند ماه رو بشین سخت بخون مطنئن باش پشیمون نمیشی گول ایثارگران هم نخور شاید 100_200 نفر رتبه جا به جا کنه....تابستون وقت هست که برای ایندت تصمیم بگیری
بی دلیل میخندم و تمام شهر فهمیده اند که گفته ای دوستت دارم...❤
بذا بری دانشگاه. توی رشته خوب درس بخونی. اینقد دیدت و تفکرت عوض میشه ک ب این روزات می خندی.
حواست باشه ی بار بیشتر نمیتونی از امتیازت استفاده کنی. پس آیندتو تباه نکن.
وااای چقد حرصم دراومد...😤😤😤
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
جدی؟خب بعضیا میگن مثلاااا اگه بدون سهمیه پزشکی ازاد قبول میشدی با سهمیه دیگه اونم قبول نمیشی.یعنی اثر عکس میزاره.اره؟خیلیارو دیدم اینجوری میگفتن.پشیمون شدن از سهمیه شون