2777
2789
عنوان

زندگی پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 10547 بازدید | 80 پست
آره سهمیه ایثار گرانم دارم... ینی با کوچیکترین حرکت پزشکی میرم حتی شرایط آزادو بین امللشم دارم

حتی اگه سهمیه هم داری سعی کن درس بخونی ک همینجوری علابختکی وارد دانشگاه نشی.

ی دانشجوی باسواد و با اطلاعات باشی...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

❤❤❤❤❤❤❤

عزیز دلم دوس ندارم بعدن از کارت پشیمون بشی بخدا منم شرایط تو رو داشتم این چند ماه رو بشین سخت بخون مطنئن باش پشیمون نمیشی گول ایثارگران هم نخور شاید 100_200 نفر رتبه جا به جا کنه....تابستون وقت هست که برای ایندت تصمیم بگیری

بی دلیل میخندم و تمام شهر فهمیده اند که گفته ای دوستت دارم...❤

بیین ینی تصمیمی ک گرفتی اشتباه مححححححضه.

بذا بری دانشگاه. توی رشته خوب درس بخونی. اینقد دیدت و تفکرت عوض میشه ک ب این روزات می خندی.

حواست باشه ی بار بیشتر نمیتونی از امتیازت استفاده کنی. پس آیندتو تباه نکن.

وااای چقد حرصم دراومد...😤😤😤

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها تا بحث کنکور هست من یه سوال بپرس با اجازه استارتر جون

بچه ها سهمیه5درصد چجوریه بعضیا میگن اگه اعمالش کنی ممکنه چیزایی که قبول میشدی رو هم دیگه قبول نشی.درصورتی که مشاورا میگن فقط تاثیر مثبته؟

بچه ها تا بحث کنکور هست من یه سوال بپرس با اجازه استارتر جون بچه ها سهمیه5درصد چجوریه بعضیا میگن اگ ...

در حد همون منطقه 3 فرق چندانی نداره 

بی دلیل میخندم و تمام شهر فهمیده اند که گفته ای دوستت دارم...❤
عزیز دلم دوس ندارم بعدن از کارت پشیمون بشی بخدا منم شرایط تو رو داشتم این چند ماه رو بشین سخت بخون م ...

خواهر مرسی بابت کمکت هم ناراحت شدم ی جورایی هم بخاطر حرف اون دوستی ک گف اونم میتونه پیشرفت کنع خوشحال شدم... کاش از اول رابطه تاپیک زده بودم!

پرستاری آینده داره؟؟ ینی اگ دکتراشو بگیره چجور میشه؟؟ نمیدونید درآمدش تا چقد میتونه پیشرفت کنه؟

دکترابرای کسی خوبه که پول داشته باشه وفقط بخونه دکترابگیره استاددانشگاه بشه 

در حد همون منطقه 3 فرق چندانی نداره 

جدی؟خب بعضیا میگن مثلاااا اگه بدون سهمیه پزشکی ازاد قبول میشدی با سهمیه دیگه اونم قبول نمیشی.یعنی اثر عکس میزاره.اره؟خیلیارو دیدم اینجوری میگفتن.پشیمون شدن از سهمیه شون