2777
2789
عنوان

درد و ورم انگشت پا

2371 بازدید | 17 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم من فکر کنم یه هفته اس قسمت انگشت های پام یعنی یکی یا دو تاش درد میکنه و ورم کرده و پایین انگشت هامم ورم داره و یه جاش قرمز شده البته میدونم از چیه ولی میخواستم بدونم کسی هست این چیزی که من گفتم براش پیش بیاد؟؟

من دو دفعه هم کدیین خوردم گفتم شاید خوب بشه ولی نشد من دکترم به دلیلی نمیتونم برم و خدا کنه خودش خوب بشه

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پدر منم نقرس داره دقیقا همون علایمی هست که شما گفتی ولی امیدوارم برای شما این نباشه

اخه مال من فقط یه پامه و خودم حس میکنم چون بلند شدنی فشار روشه اینجوری شده یعنی یه مدته بلند شدن سختم شده و جدیدا صبح ها بخوام پاشم پشت ران های پام گز گز میکنه

اخه مال من فقط یه پامه و خودم حس میکنم چون بلند شدنی فشار روشه اینجوری شده یعنی یه مدته بلند شدن سخت ...

گر گر رون ممیدونم از چیه

ولی پدر من یه بار پای راستش درد میگیره یه بار پای چپش،معمولا هم انگشت شصت پاش و بغلیشه بیرون شصت پاشم ورم میکنه یکم و قرمز میشه و خیلی درد داره

گر گر رون ممیدونم از چیهولی پدر من یه بار پای راستش درد میگیره یه بار پای چپش،معمولا هم انگشت شصت پا ...

ببین یه عکس گذاشتم صبر کن بیاد عکس پامه انگشت سومی پای منم پایینش یه جوریه 

اووو به نظرم پان خیلی ورم داره

پای بابای من فکر نکنم انقدر ورم کنه

ورم پا میتونه از کلیه هم باشه ولی درد انگشت نه

بزن تو گوگل سرچ کن

به نظرم یه دکتر هم برو احتمالا برات ازمایش مینویسه

اووو به نظرم پان خیلی ورم دارهپای بابای من فکر نکنم انقدر ورم کنهورم پا میتونه از کلیه هم باشه ولی د ...

دکترو نمیتونم برم ولی خودم حس میکنم از فشاریه که بهش میارم 

چند روز نمک هم کمتر بخور،اخه نمک هم ورم بیشتر میکنهتو گوگل حداقل سرچ کن از اطلاعات ما بیشترهانشاله ک ...

عزیزم من اصلا اهل نمک و اینا نیستم فقط واسه خودم تخم مرغ بپزم نمک میزنم اونم نه زیاد 

چند روز نمک هم کمتر بخور،اخه نمک هم ورم بیشتر میکنهتو گوگل حداقل سرچ کن از اطلاعات ما بیشترهانشاله ک ...

عزیزم من گفتم پشت رون هام گز گز میکنه منظورم اینکه حس میکنم قفل میکنه و با بدبختی بلند میشم اول وسط کمرم حس درد داشتم بعدش شد به زور پا شدن الانم پام اینجوریه 

عزیزم من گفتم پشت رون هام گز گز میکنه منظورم اینکه حس میکنم قفل میکنه و با بدبختی بلند میشم اول وسط ...

اخه کمر و گز گز رون میتونه از دیسک و سیاتیک هم باشه ولی ورم پا فکر نکنم ربطی داشته باشه

تخصصم در اون حد نیست😅