khoda_barayam_bas_as مدیر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 12070 عنوان اگه جلو چشم کراشم باشم نگام میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 18 پست من بهش اعتراف کردم که دوسش دارم اونم با قاطعیت گفت نه ولی اگه جلو چشش باشم نگام میکنه خب وقتی منو نمیخاد چرا نگام میکنه خاهشا اونایی که میگن چرا بهش اعتراف کردی نیان 1403/12/20 | 00:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارشمالو00 عضویت: 1403/04/21 تعداد پست: 10757 وای چه حرف خوبی زدی انگاری آب رو آتیش پاشیدی ولی چه دلیلی میتونه داشته باشه پولداره عزیزم❤😁هرکی یه مشکلی داره تو زندگیش بالاخره شاید اینطور باشه گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤 خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
دختر_کیوت9 عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 64 کراش منم همینه😂😂منو رد کرد بعد اینکه وقتی منو میبینه قشنگ زل میزنه بهم. خیلی ضایععینک مینکم نداره حتی! منم وقتی نگاهشو حس میکنم نگاش نمیکنم چون یه جورایی هم خجالت میکشم هم مثلا میخوام بی محلی کنم
khoda_barayam_bas_as مدیر استارتر عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 12070 کراش منم همینه😂😂منو رد کرد بعد اینکه وقتی منو میبینه قشنگ زل میزنه بهم. خیلی ضایععینک مینکم نداره ... واای چرا رد کرد بهونش چی بود تورو خدا ج بده
دختر_کیوت9 عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 64 واای چرا رد کرد بهونش چی بود تورو خدا ج بده بهونش این بود که کوچولویی. واقعا نمیدونم از کجا در اورد اینو چون من اصلا کوچولو نیستم😂قدم که ۱۶۱ نه کوتاهه نه بلند. وزنمم خیلی کم نیست که بگه کوچولو. حالا از کجاش درآورده گفته نمیدونم😂😑