2777
2789
عنوان

از خودم بدم میاد

703 بازدید | 18 پست

تو آینه به خودم نگاه کنم از خودم متنفرم 80 کیلو شهریور میشم18 سالم همه تحقیرم میکنن بخاطر وزنم هیچکس از من خوشش نمیاد تو مدرسه منم از خودم بدم میاد خداروشکر فردا روز آخر مدرسه هست راحت میشم میخواستم برم باشگاه بعد مدرسه ک الان دیگه نزدیک عید باشگاه ها تعطیل میکنن نمی‌دونم چیکار کنم دیگه خسته شدم 

تو‌ خونه ورزش کن با یوتیوب کلییی کلیپ از باشگاه بهتر هست

چالش۱۵ کیلو لاغری در ۳ماه تاریخ شروع۱۰/۲/۱۴۰۵ {وزن ۸۳,۶۰۰} ،وزن کشی اول ۱۶/۲{وزن۸۱,۴۰۰}،وزن کشی دوم۲۳/۲{۸۰,۶۰۰}وزن کشی سوم 30/2{وزن ۷۹,۴۰۰} ،وزن کشی چهارم ۶/۳{۷۹}،وزن کشی پنجم ۱۴/۳ {78}.وزن کشی ششم۲۴/۳{۷۷}

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستانی واقعی برگرفته از کتاب باشگاه ۵ صبحی ها:
سردبیر مجله فرانسوی Elle، ژان دومینیک بوبی، که از قضا جایگاه با اصالتی نیز در شغلش داشت، تنها یک سکته باعث شد تا دیگر نتواند بدنش و حتی یک عضله اش را تکان دهد، به جز پلک چشم چپش.
این بیماری سندروم قفل شدگی نام دارد.ذهنش به خوبی کار می‌کرد اما بدنش انگار لای یک لباس غواصی سنگین گیر کرده بود و کاملا فلج شده بود.
حال این جا را داشته باشید، پزشک توانبخشی به او روش ارتباطی یاد داد که الفبای بی صدا نام داشت، با این روش او می‌توانست حروف یک کلمه را با پلک زدن بیان کند و با کمک آن ها توانست یک کتاب درباره تجربه اش و معنای اصلی زندگی بنویسد. برای نوشتن این کتاب دویست هزار بار پلک زد در آخر توانست این کتاب را تمام کند. او مدت کوتاهی بعد از چاپ کتابش فوت کرد اما نکته ای که می‌خواهم بگویم، این است که زندگی خیلی خیلی کوتاه است، مردمی هستنند که امروز صبح سالم از خواب بیدار میشوند، دوش میگیرند، صبحانه میخورند، قهوه می‌نوشند و هنگام رفتن به سرکار در اثر تصادف، می‌میرند.
اکثر ما که امروز زنده هستیم آرزو می‌کنیم که کاش وقت بیشتری داشتیم، اما با این حال باز هم عمرمان را هدر می‌دهیم..
فکر کردن به مرگ باعث می‌شود فکر اینکه تا ابد زندگی می‌کنید از سرتان بیرون آید، فکر کردن به مرگ باعث می‌شود دوباره آن حس فانی بودن یا کوتاه بودن عمر را به یاد بیاورید و فکر کردن به مرگ باعث می‌شود دیگر شبکه های اجتماعی و چک کردن های بی خودی کانال ها و سایت ها و ساعت ها وقت هدر دادن در آن را فراموش کنید.

سلام عزیزم ،خواهر منم مثل شما بود ، عجیب چاق شده بود و نوحوانی سختی طی کرد ، اراده کرد و رفت باشگاه ، الان همسن شماست ، خوش هیکل شده و بخاطر چاقی صورتشم پفی بود الان زیباترم شده ، همه از ارادش میگن و خشگل شدنش , دیگه حالش خوبع و خودشو دوس داره 

داستانی واقعی برگرفته از کتاب باشگاه ۵ صبحی ها:سردبیر مجله فرانسوی Elle، ژان دومینیک بوبی، که از قضا ...

خواستم بگم، شرایط خیلی بدتری هم وجود داره. و دلیل ناراحت بودن شما مقایسه وردن وزن خودتون با بقیه است. سلامتی،راه رفتن،حرف زدن، در جنگ نبودن خودتون رو با افراد ناسالم،مردم جنگ زده و افراد یتیم و بی خانمان مقایسه کنید و ببینید چقدر خوشبخت هستین

از خودت متنفر نباش ❤️ 

اگه شرایط مالی شو داری از سحر توسلی برنامه تمرینی و غذایی بگیر تو یکماه اینقدر پیشرفت می‌کنی که خودتم تعجب می‌کنی 

تبلیغ نیست عزیزم من خودم میخاوم پول دستم اومد برم بخرم و انجام بدم 

هم سنیم فقط من شکم پهلو دارم بقیه جاهام اوکیه

لعنتی عوض شو