2777
2789
عنوان

شوهرن میگه برو طلاق بگیر دیگه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 28 پست
منم اوضاعم تقریبا همینهطلاق که چیزی رو درست نمیکنهفکراتونو بریزید روی هم ی کاری دست و پا کنید

کار پول میخواد نداره واسه خرجی هم کم میاره بخاطر همین میگه برو اذیت نکن خودتو تو این زندگی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو مشاوره خوب این خیانت چیه همه درگیرشدن

مشاور رفتیم گفتن بیش فعالی داره درمان نشه دست به کارای خطرناک میزنه همین ورشکستگی نتیجه این بیش فعالی منتهی نمیره دارو بخوره 

خب سخته واقعا کاش وقتی حالش خوبه بهش بگی بره درمان کنه

الان که اوضاعش بهم ریخته نمیره که فقط میگه جداشو برو پی زندگیت ولی من میترسم بچه دارم پول ندارم حامی ندارم

الان که اوضاعش بهم ریخته نمیره که فقط میگه جداشو برو پی زندگیت ولی من میترسم بچه دارم پول ندارم حامی ...

پس بمون 

زندگیتو بساز 

دعای توسل هر روز بخون 

متوسل شو به باب الحواحج حضرت ابوالفضل ،دستت رو خالی نمیکنه 

قسمش بده به اسمش ,ولی اگر حاجتتو داد در عوض تو هم آدم بهتری شو و نماز سرتایم داشته باش 

و اعمالتو بهتر کن

مطمئن هست درست میشه 

ناامید نشو

انشالله درست میشه 

عزیزم من مثل خواهربزرگترشما،،یه راه حل میگم بدون هزینه انجامش بده وتوکل کن به خدا،،باورکن نتیجشومیبینی،،هرروز۱۰۰باراستغارکن،،استغفرالله ربی واتوب والیه،،از۱۰۰شروع کن واگه تونستی بیشترش کن،،اینقدقشنگ راه برات بازمیکنه،،،،میگن فکرچطوردرست میشه بجای فکرکردن استغفارکن درست میشه(یه همچین متنی حالادقیق یادم نیست)

عزیزم من مثل خواهربزرگترشما،،یه راه حل میگم بدون هزینه انجامش بده وتوکل کن به خدا،،باورکن نتیجشومیبی ...

خیلی داغونم همه تکاپوی عید هستن من چجوری جدا شم الان آخه ؟