2777
2789
عنوان

شوهرم بدنش خیلی درد میکنه💔

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 39 پست
الهی بدتر از اینا سرت بیاد جوری که به یه لقمه نون محتاج باشی مطمین باش برای خدا کاری نداره با زبون ر ...

همه نفرینا به خودت برمیگرده. پس حالا فهمیدم چرا اینقد بدبختی. هرچی مردم رو نفرین کردی گریبان خودتو شوهرو بچتو گرفته. بیشتر نفرین کن بیشتر برگرده به زندگی خودت

حال کردم بیام. تو رو سننه

متأسفانه م برات

همین حرف برات بسه

آدمایی مثل تولن ک دنیا رو به گو کشیدن

هرچی ریپ بزنی جواب نمیدم چون هم سطحم نیستی خودتو خسته نکن

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس غلط میکنه تایپیک میزنه. ربط داره بره تو زندگی خودش بسوزع

والا شوهر من مشکل اعصاب داره ولی ولله از تو سالم تره 😂

معلومه خیلی فلک زده ای 

ولله اگه تو تو زندگی خوشبخت باشی اسمم و عوض میکنم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

همه نفرینا به خودت برمیگرده. پس حالا فهمیدم چرا اینقد بدبختی. هرچی مردم رو نفرین کردی گریبان خودتو ش ...

بشین نتیجه اش رو ببین این خط این نشون😉

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

اسی تایپک تو قفل کن کلکل نکنهمون کاریی ک گفتمو بکن انشاالله شوهرت خوب بشه

ممنونم عزیزم واقعا لطف کردی 

والا اون کاربر برام مهم نیست کسی که سالم باشه یا به قول خودش پولدار باشه و وصعش خوب باشه منشش اینجوری نیست معلومه خیلی مشکلات داره 

افرین. حتما دومی رو هم بیاره که اوضاع بدبختی رو کامل کنه. لابد دخترم داره دیگه قشنگ گل و بلبل. یه نو ...

مگه با این وضعیت دومی می‌تونه بیاره کسی های بچه زیاد آوردن وضعیت اینطوری نبوده که نمی‌تونستم که یه روز میاد که همه بدبخت بیچاره میکنن خدا لعنتشون کنه اگه الان اروپا بود بازنشسته بود بیمه بیکاری به سه تاشون میدادن

خنگه دیگه کسی ک تو این اوضاع تورم با فقر ازدواج میکنه اگر بی عقل نیس پس چیه؟؟؟ لابد بچه هم میاره تو ...

مگه جای این خانم بودی داری قضاوت میکنی و نسخه میپیچی از خدا و چوبش بترس که بی صدا میکوبه پس کلت 

افرین. حتما دومی رو هم بیاره که اوضاع بدبختی رو کامل کنه. لابد دخترم داره دیگه قشنگ گل و بلبل. یه نو ...

شما چندسالته؟ ماشالله تو همه تاپیکا نظر میدی. نظراتت هم از سر بی‌عقلیه. یا خیلی کم سن و سالی یا به بلوغ فکری و عقلی نرسیدی

پزشک کوچولو🩺📚