2777
2789
عنوان

بخارشوی واقعا خوبه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 39 پست
من شغلم‌لوازم خانگی برا خواهرم‌گرفتم‌ برند کنوود عالیاصلا به کارش نمیاد و اونی که میگن کارایی نداره ...

چه قیمتیه

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دارم خیلیم خوبه . پدرشو دراوردم انقدر استفاده کردم . چربی های دور گاز رو قشنگ بخارشو میکشم بعد با یه دستمال ساده تمیز میشه . کابینت ها سرامیک ها . تازه حموم رو اول تمیز میشورم بعد تمام درزهای سرامیک های حموم رو بخارشو میکشم اینطوری هم ضدعفونی میشه هم تمیز . تازه اومده بودم این خونه  تو حموم سوسک درمیومد با بخارشو کشیدن همش نابود شد از اون به بعد حتی یه دونه هم ندیدم . در و پنجره هارو هم حسابی باهاش میسابم .فقط ب فرش و مبل و این چیزای پارچه ای نکش هیچوقت 

🖤

من دارم خیلیم خوبه . پدرشو دراوردم انقدر استفاده کردم . چربی های دور گاز رو قشنگ بخارشو میکشم بعد با ...

مرسی عزیزم

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بخارشور یک کلاهبرداری بیش نیست، کثیفی باید از روی اشیا برداشته بشه  بخار فقط نقش اسکاچ را بازی می کنه، بعدش حتما باید دستمال مرطوب و.خشک کشیده بشه، ضمنا بخارشور مبل ها را گه فومشان به گرما و آب گرم حساس است خراب می کنه و فومشان را از بین می بره و در اصل جمعشان می کنه یا می خواباند و حالت الاستیسیته اش را از دست می ده، دشمن شماره یک صفحات نمایش و برد و دیجیتال هم هست، حواستون باشه تحت هیچ شرایطی به وسایل دیجیتال مثل تلویزیون، صفحه نمایش ساید،لباسشویی، ظرفشویی، موبایل و مونیتور و تبلت است و خصوصا تلویزیون و صفحات LcD

کاربردش چیه پرده هم تمیز میکنه؟

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بمن برای جهازم هدیه دادننمیدونم به کار بیاد یا نه

خوبه ،من دارم سالی دو یا سه بار ازش استفاده میکنم،شیشه هارو عالی پاک میکنه،و کاشی اشپزخونه و در کابینتا،مبلم باهاش شستم ولی خب دروغ چرا جالب نشد 

خوبه ،من دارم سالی دو یا سه بار ازش استفاده میکنم،شیشه هارو عالی پاک میکنه،و کاشی اشپزخونه و در کابی ...

من بیشتر دغدغم فرش و سرامیکاست

من دارم خیلیم خوبه . پدرشو دراوردم انقدر استفاده کردم . چربی های دور گاز رو قشنگ بخارشو میکشم بعد با ...

من بیشتر برای فرش و سرامیکا میخام

خوبه ،من دارم سالی دو یا سه بار ازش استفاده میکنم،شیشه هارو عالی پاک میکنه،و کاشی اشپزخونه و در کابی ...

مرسی نظرتو گفتی عزیزم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋