2777
2789
عنوان

اکثر کاربرای نی نی سایت خیلی عجیبن

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 226 پست

بیشتر چون توی فضای مجازین و کسی نمیشناستشون بی چاک و دهن میشن وگرنه اینا همونایین که تو زندگی عادی خودشونو این پیغمبر نبی نشون میدن

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی تاپیک‌زد درمورد زن سپهر حیدری بعد ترکید سریع یکی تاپیک‌زد امام حسن مجتبی بزنه کمرتون‌که بی حیایی ...

من بودم و پشیمون نیستم چون یه کاربری داشت از هرز پریدن دفاع میکرد 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

وا ینی چی ناراحتم میام اینجا😂خب پشت هر کاربری یه انسان نشسته، دل داره احساس دارهمگه سیبل توعه😑😅

اره ولی خب براشون مهم نی ،بهش گفتم دل شکستن تاوان داره مراقب باش و اینا ،دیگه جواب نداد ولی فک کنم یکی میاد از ناراحتیش اینجا تاپیک میزنه یکی دیگه میاد حالشو بدتر میگیره ،من خیلی میترسم از ناراحت کردم آدما 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

یکی تاپیک‌زد چرا بیخشید ش.رت شوهراتونو‌میشورید 😂خیلی عجیب غریب شده تاپیکا تاپیک‌دیشبم‌درمورد ازدواج ...

وای اون تاپیکه چقد رو مخ بود، میومد نظر میخواست بعد میگفت شما حسودین😂

برای شناسایی نشدن‌مون، کاربری دست سه نفره، پس کاراگاه بازی درنیارین😁

فقط اونجاش ک میخوان از ۲ تا آدم بیخود و بیسواد استفاده کنن و از کلمه های روشنفکری و حیا و ...استفاده ...

همینم مونده سر سپهر حیدری با بقیه دعوا کنم😂 

قبول دارید اگه با حرف زدن درموردش بولدشون نکرده بودیم و ویو نمیگرفتن به هدفشون نمیرسیدن؟ 

حالا اکثرا هم نیه ۴۰ درصدواقعیت هم همینهپس عجیب نیست

شاید من با آدمای کمی توی زندگیم برخورد کردم

واقعنم دامنه‌ی ارتباطیم اونقدرا وسیع نیس که همه جور آدمیو بشناسم

شایدم متوجه نشدم

همینم مونده سر سپهر حیدری با بقیه دعوا کنم😂 قبول دارید اگه با حرف زدن درموردش بولدشون نکرده بودیم و ...

ادم اینا رو میشنوه جریحه دار میشه هرکسی که درک داشته باشه نمیدونم هرکس یجوره

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

یکی تاپیک‌زد درمورد زن سپهر حیدری بعد ترکید سریع یکی تاپیک‌زد امام حسن مجتبی بزنه کمرتون‌که بی حیایی ...

😂😂😂

تاپیک مرحله بعدی: وا یعنی چی که برای بچه ها و شوهرتون غذا درست میکنید؟ مرد باید از گشنگی بمیره هشتگ ...

حقیقتا من شاغلم شام و ناهار همسر و پسرم ب راهه

ولی اهل شستن لباس زیر بقیه نیستم

پسرم با اینکه ۳ سال و نیمشه میبرمش حموم اخرش خودش شورتشو برمیداره با دستای کوچیکش میشوره 😅

هرچند خودمم میشورم ولی عادتش دادم هر کسی کارای شخصی خودشو بکنه

نمیدونم چرا تو نی نی سایت انقدر عجیب شده این مورد چرااا واقعا؟😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤