2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

83 بازدید | 23 پست

خانما هفته هفتم لکه بینی دارم دیروز رفتم سونو قلب تشکیل شده بود و گفت هماتوم نداری ولی بکه بینی دارم دکترم رفتم شیاف پروژتسرون‌داد با اسپرین 

میترسم کسی تجربه داره دلیلشم مشخص نیس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا همه اینجورین ای بابا منو دوستمو زنداداشمم همینیم فقط رعایت کن زیاد تحرک نداشته باش

واقعا دلیلش چیه کارم‌زیاده واقعا نمیتونم خیلی استراحت کنم ولی دارک‌سعیمو‌میکنم

دکترتون چی گفته گفته طبیعیه شرایط؟اسپرین نمی‌دونم برا چی‌بهم‌داد‌اسورین داروی ریسکی‌هست

نه به حرف دکترت گوش کن خودسر داروتو قطع نکن به خیلیا میدن

دکترم والا چیزی نگف..گفت فقط مراقب باش پله بالاپایین نرو بپربپر نکن رابطه ممنوع واین چیزا

بشما هم شیاف پروژسترون داد؟خیلی استرس دارم خدا کنه خیر باشه

بله شیاف داد هرشب یدونه از مقعد

توکل به خدا

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد

استرسو بزار کنار خطرناکتراز لک همون استرسه

بله شیاف داد هرشب یدونه از مقعدتوکل به خداگرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه را دربغل سنگ نگه میداردا ...

اره دقیقا 

نه از دیشب ک دکتر داد دارم میخورم اسپرین رو بعد لکه بینی بعد شیاف جند روز‌طول میکشه قطع شه درسته؟

چون دوروز شیاف میزنم ولی هنوز دارم

اره دقیقا نه از دیشب ک دکتر داد دارم میخورم اسپرین رو بعد لکه بینی بعد شیاف جند روز‌طول میکشه قطع شه ...

قطعم شد باز استفاده کنید شما 

به من دکتر اینجوری گفت

نگران نباش خداالرحم الراحمینه

قطعم شد باز استفاده کنید شما به من دکتر اینجوری گفتنگران نباش خداالرحم الراحمینه

خداکنه انشالله بخیر بگذره

خیلی سر این باردار شدن اذیت شدم خدا ب هرکی بچه می‌خواد ی سالم و صالحشو بده