ی هفته ای هست با یکی آشنا شدم دانشجو پزشکی ترم دو هست تو ی شهر دیگه ،، ولی تاحالا این نوع ارتباط رو نداشتم بنظرتون چیکار کنم جلوشو بگیرم از الان یا ادامه بدم؟؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
اخه دلیل دیگه ای نمیبینم وضع مالیم که بهتر بوده از طرف مقابل فرهنگمون یکی بوده چه بسا من بالاتر بودم با همچیشم که کنار اومده بودم اخلاقمم خوب بوده احترامشو نگه میداشتم فقط میمونه ظاهر دیگه...
یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
ببین اگه مهر اومد ادامه بده نیومد کاتالان احساسی برخورد میکنی بعدا میفهمی چی میگمبعد به حرفم میرسی ک ...
اره واقعا الانشم اذیت میشم یبارم حضوری ندیدمش خودش گفت میام دانشگات من گفتم نه فعلا چون اولین رابطمه میترسم یه جورایی خجالت میکشم ببینمش حضوری ولی مهر میاد انتقالی گرفته جفتمون یه رشته میخونیم
حالا من واقعیت معمولیم یبار با یه پسری حرف میزدم میگفت بخاطر دختره هزار کیلومتر رفتم تا ببینمش بعد گفت حالا خیلیم خوشگل نبودا یعنی براشون مهمه این موضوع
ولی گور بابای پسرا بشین سنتی ازدواج کن کلی مهریه بزن ارزشت حفظ شه
یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
اولیه دانشجو دندون بود ؟ میشه بپرسم چرا بهم خورد ؟
اره و توو طول مسیر پایان نامه شم دفاع کرد
چون دور بودیم و یه دختر دیگه مسیرش قرار گرفت اونو انتخاب کرد و حالا ما رابطه مون خیلی عمیق و احساسی بود و خیلی پسرخوبی بود چون اوایلش از مادرش خیلی حساب میبرد متاسفانه هم پسردایی پسرخاله هاش و همم دوستاش ناجور بودن اینم مسیر لاشی گری رو انتخاب کرد وارد اکیپ های مختلطم شده بود
تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔