2777
2789
عنوان

لانگ دیستنس

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 44 پست
نه معلومه بیخال نمیشم خیلی دوست داریم همو فقط برام عجیب بوذ حس کردم میگن همه رابطه ها لانگ بدرد نمیخ ...

هرکی از تجربه خودش میگه دیگه  نباید ما روابطمون خراب کنیم

𓄂𓆃

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من هر چی تجربه کردم بد بوده فک کنم چون قیافم معمولیه پسره به خودش زیاد زحمت نمیده تلاشی بکنه برام

😐😂به خودت چرا اینجوری میگی🤣

وای خدا نکشتت😅😂

والله اتفاقا باید قدر همین قیافه های معمولی رو بدونن تا عملی چون معلومه اولی دلشم سادست و بی شیله پیلست

😐😐😐😐

چیه

اخه دلیل دیگه ای نمیبینم وضع مالیم که بهتر بوده از طرف مقابل فرهنگمون یکی بوده چه بسا من بالاتر بودم با همچیشم که کنار اومده بودم اخلاقمم خوب بوده احترامشو نگه می‌داشتم فقط میمونه ظاهر دیگه...

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

ببین اگه مهر اومد ادامه بده نیومد کاتالان احساسی برخورد میکنی بعدا میفهمی چی میگمبعد به حرفم میرسی ک ...

اره واقعا الانشم اذیت میشم یبارم حضوری ندیدمش خودش گفت میام دانشگات من گفتم نه فعلا چون اولین رابطمه میترسم یه جورایی خجالت میکشم ببینمش حضوری ولی مهر میاد انتقالی گرفته جفتمون یه رشته میخونیم

😐😂به خودت چرا اینجوری میگی🤣وای خدا نکشتت😅😂والله اتفاقا باید قدر همین قیافه های معمولی رو بدونن ...

اره زارت خیلی قدر دونستن😂 چی بگم اخه مشکل دیگه ای تو خودم نمی‌بینم جز همین☹️

شایدم اون لیاقت تورو نداشته، اینم میشه

حالا من واقعیت معمولیم یبار با یه پسری حرف میزدم میگفت بخاطر دختره هزار کیلومتر رفتم تا ببینمش بعد گفت حالا خیلیم خوشگل نبودا یعنی براشون مهمه این موضوع 

ولی گور بابای پسرا بشین سنتی ازدواج کن کلی مهریه بزن ارزشت حفظ شه 

ببخشید چرا ؟ممشکلتون چی بوده ؟

اولی که خیلی خیلی خوب بود اوایلش 

ولی وجه اشتراک جفتشونم خیانت بود

چون دور بودنی بعد یه مدت همه چی عادی میشه

و وابسته شدنی خیلی بدتر میشه

حالا اکثرنم قصدشون ازدواج نیست

منکه پشیمونم هم افسرده شدم همم الکی وقتم رفت

تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔

اولیه دانشجو دندون بود ؟ میشه بپرسم چرا بهم خورد ؟

اره و توو طول مسیر پایان نامه شم دفاع کرد 

چون دور بودیم و یه دختر دیگه مسیرش قرار گرفت اونو انتخاب کرد و حالا ما رابطه مون خیلی عمیق و احساسی بود و خیلی پسرخوبی بود چون اوایلش از مادرش خیلی حساب میبرد متاسفانه هم پسردایی پسرخاله هاش و همم دوستاش ناجور بودن اینم مسیر لاشی گری رو انتخاب کرد وارد اکیپ های مختلطم شده بود

تاپیک من پر از انرژی منفیه چون درونم به شدت آشفته هست💔💔