2777
2789
وای دقیقا ۱ بچه هم هست، عصرا که مدرسه تعطیل میشه تو نی نی سایت منو نفرین میکنه 😂😂😂گیری کردیمافکر ...

ای وای😁😁

سکوت کن تا خودش دست از سرت برداره

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عجیب نیستناینقدر راحت همه جدا میشن، که مردها به خودشون زحمت نمیدن تو رابطه تلاش کننکلا اکثرا اینمدلی ...

اره واقعا ما خانومل هم همینطور شدیم مخصوصا خودم

والا بلانسبتت خواهر همش حس میکنم جای دیگه برام ریدن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

😂😂واسم نوشته با اینکه سیکل ندارم ولی آرزو میکنم بمیریسیکل همون اول راهنماییه؟؟یعنی هنوز اول راهنما ...

عجب 😄

خب بچه است پس

خودزنی کرده و گفته سیکلم ندارم😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

😂😂هیچ جا چیزی واسمون نذاشتن خواهرهمین تپه ای که فتح کردیمو باید نگه داریم

😔🤣جر چشممم

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

عجب 😄خب بچه است پسخودزنی کرده و گفته سیکلم ندارم😂

اعذابم چون خورد بود همش تو سایت بودم سرگرم بشم

حسابی کاراکترها رو آنالیز کردم

۱ آقایی رو یافتم، همش دنبال خرید فروش ماشین بود، وسط نی نی سایت 😂😂

۱ عالمه هم سر زن سپهر نمیدونم چی، همون فوتبالیسته، تو ۱ تاپیک دعوا شد

ملت خودزنی کردن، عصبیییییی، خیلی جدی

انگار زن سپهر میاد نی نی سایتو میخونه و حرف اینا مهمه واسش 😂

اعذابم چون خورد بود همش تو سایت بودم سرگرم بشمحسابی کاراکترها رو آنالیز کردم۱ آقایی رو یافتم، همش دن ...

😂😂😂😂