2789
عنوان

حس ششمممم

47 بازدید | 7 پست

خوشگلا خیلی نیاز دارم به کسی که حس ششم یا تک نیت بگیره 

کسی اینجا هست ؟؟ 

سوالمو بپرسم

اول از خصوصیاتم بگو بعد سوالمو بپرسم لطفا 

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

یه نیت کن

کردم عزیزم 

ممکنه تو بعضی از گفت و گو ها هم نظر نباشیم گلم پس نیاز نیس به هم توهین کنیم و دل هم دیگه رو بشکونیم .صرفا باید با موضوع تفاوت در نظر ها کنار بیایم 🩷

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کردم عزیزم

ت.اروت کارت مرگ اومد..

تفسیرش اینه :

مرگ در زمینه ت.اروت عاشقانه ممکن است نشان دهنده این باشد که شما یا همسرتان به ارتباطی چسبیده اید که کار نمی کند یا به عادت های قدیمی که مانع از پیشرفت رابطه شما می شود، می چسبید. مرگ پیامی است که خواه ناخواه همه چیز تغییر خواهد کرد. یا تغییر را می پذیرید یا می توانید با آن مبارزه کنید. کارت اصلی ت.اروت ممکن است نشان دهد که شما و همسرتان باید تنظیمات قابل توجهی انجام دهید و اگر رابطه شما خوب نشد، عادات یا نگرانی های قدیمی را کنار بگذارید. همچنین ممکن است نشان دهد که بهتر است بعضی چیزها را حذف کنید. مشکلات ریشه‌ای که کارت مرگ قصد دارد حل کند می‌تواند دردناک باشد. در چنین سناریویی، مشاوره رابطه می تواند چیزی باشد که می خواهید به آن فکر کنید.

نتیجه بستگی به این دارد که شما و همسرتان هر دو برای پذیرش این گذار آماده باشید و واقعاً بخواهید این ارتباط ادامه یابد زیرا به همدیگر احترام می گذارید به جای اینکه می ترسید بخشی از رابطه نباشید. کارت ت.اروت مرگ ممکن است نشان دهنده یک تغییر غیرمنتظره باشد، مانند نامزدی یا بارداری ناگهانی. این تغییرات همچنین می تواند برای یک رابطه عالی باشد. اگر مجرد هستید، کارت مرگ ممکن است نشانه ای باشد که می خواهید ایده آل ها، مشکلات یا رفتارهای قدیمی را که دیگر به دردتان نمی خورد کنار بگذارید. این تغییر را بپذیرید زیرا منجر به عشق جدیدی در زندگی شما می شود.

ت.اروت کارت مرگ اومد..تفسیرش اینه :مرگ در زمینه ت.اروت عاشقانه ممکن است نشان دهنده این باشد که شما ی ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی 

خودت میگیری ؟ 

کارت کشیدم برات از سایت🩵💕

مرسی عزیزم