دیوونه ای مگه دختر
منمبمخیانت شد بعد از ۵ ساال برو تاپیکامو بخون ببین چقد واسش سختی کشیدم و چبلایی سرم اورد
قوی باش من فقط ۳ روز گریه کردم دیگه خودمو جمع کردم بفکر خودت باش اون الان ت عشق و حالشه ت بشینی غصه اونو بخوری؟؟؟منو ببین یه رابطه ۵ ساله رو با ۳ روز تونستمفراموش کنم توهم میتونی فقط باید خودت بخوای من حتی بعد از ۳ روز ب خودم اجازه ندادم یه قطره اشک واسه همچین پسر عوضی بریزم ۵ سال بخاطرش جنگیدمبا خانوادم افسردگیگرفتمبس نبود؟الانم بشینمغصشو باز بخورمخودمو پیرکنم؟؟؟من الان خوش حال ترینم یک ذرممممم بهش فکرنمیکنم بیخیال باباااا گورررر باباااااش خوش باش ب فکر پیشرفت خودت باش پیشرفت کن ک ببینه ب بختش لگد ک نه اتیش زده ب من با یه دختر ۱۳ ساله خیانت کرد دوماه منو بخاطر اون دختر عذاب داد وقتی هملو رفت کلا رفت طرف اون دختره و کلیم دوتاییشون اذیتم کردن فکر کن!!!پسریک فکر میکردم پشت و پناهمه چ بلایی سرم اورد!اما فراموش کردم من لیاقتم ارزشم خیلی بالاتره توهمبرو سجده شکر بجا بیارک خدا دوستت داشته و دستشو واست رو کرده تو میخوای یه ادم خیانتکار کنارت باشه؟ها؟یا یه مرد چشم پاک؟پس فراموشش کن بزار برن دنبال لیاقت خودشون از همه جا حذفش کن دیگه چکش نکن حتی شده شمارتو عوض کن هرچی عکس و پیام و فیلمم ازش داری پاک کن هرچیزی ک ب اون مربوط میشه و تورو یاد اون میندازه پاک کن من عکس و فیلم و پیامای ۵ ساااال رو ک اگیکیش پاک میشد سکته میکردم در عرض ۱۰ دقیقه خودم پاک کردم! ارزش خودتو بدون تا اینجا خودتو کوچیک کردی اوکی گذشت دیگه تکرار نکن