2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

س ماه بود با ی شخصی بودم دیروز متوجه شدم بهم خیانت کرده من واقعا عاشقانه دوستش داشتمو اینکه اون رو ب ...

خیانت دیدن باعث از بین رفتن اعتماد به نفس میشه همیشه خودتو با اون زن مقایسه میکنی میگی چی کم داشتم که ولم کرد یا اون چه حسنی داشت که اونو خواست ولی  اون مرد مریض بوده  خداروشکر کن سریع فهمیدی برات از خدا آرامش میخوام💐

اره دقیقا همین ماجرا واسم پیش اومد و یک هفته نشد برگشت ولی نخواستمش

تاپیک منو میخونی نظرتو بگی؟راجب‌خیانته 

واسه من ۱۶ روزه ک گذشته و هیچ خبری نیست کلا رفت طرف اون دختره بعد از ۵ سال😅

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

اگر روزی به شما خیانت شد 

حق ندارید خودتان را سرزنش کنید !

این اشتباه و ضعفِ فردِ مقابل شما بوده و هیچ توجیهی ، برایش منطقی نیست ...

اشتباه نکنید !

حتی اگر شما زشت ترین و بد اخلاق ترین آدمِ روی این سیاره هم باشید ؛

هیچ کس حق ندارد با این بهانه ها تحقیرتان کرده یا به شما خیانت کند ...

تنها حقی که می شود به این قبیل افراد داد ، این است که ؛

اگر در کنار شما حالشان خوب نیست ، بساطشان را جمع کنند و بروند ...

اما حق ندارند بمانند ، نقاب بزنند و با خیالِ راحت خیانت کنند ...

هرگز گناهِ دیگران را به پایِ ایراداتِ احتمالیِ خود نگذارید ...

شاید اگر همه در این خصوص محکم بودیم و خیانت را یک طرفه می دیدیم ، هیچ کس دلش به توجیه و فرافکنی خوش نمی شد ...

و شاید کمتر ، شاهدِ این هنجارشکنیِ غیر انسانی بودیم ...

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

پس عاشق چیش شدی

قصیش مفصله

من این آقارو س سال بود میخواستم اما اون با کس دیگه ای نامزد کرد اما طولی نکشید نامزدیشون بهم خورد بعدش اومد طرف من کلی ادعا کرد ک نم دوسم داره میخواد باهام زندگی کنه ولی طولی نکشید این آقا بهم خیانت کرد

و این آقا یکی از بستگان منه و تو ی شهر باهم زندگی می‌کنیم ک هرلحظه ممکن ببینمش

تاپیک منو میخونی نظرتو بگی؟راجب‌خیانته واسه من ۱۶ روزه ک گذشته و هیچ خبری نیست کلا رفت طرف اون دختره ...

من حق اون دختر رو هم گذاشتم کف دستش

پسره هم خدا زده شد از یه جا دیگه ک فکرشم نمیکردم خورد

خودمم کلی پیشرفت کردم

الانم حالم خیلی خوبه و خوشحالم

😘Thanks GOD 
تاپیک منو میخونی نظرتو بگی؟راجب‌خیانته واسه من ۱۶ روزه ک گذشته و هیچ خبری نیست کلا رفت طرف اون دختره ...

من سه سال باهاش بودم

بار اول با یه دختر بهم خیانت کرد و گفت تو حالمو بد میکنی با اون خیلی خوبم مزاحم رابطم نشو منم دیگه پیامی ندادم و دو هفته بعد اومد گفت غلط کردم و اون لحظه ازت خیلی عصبی بودم وگرنه تورو خیلی دوست دارم بخشیدمش اینبار با یه خانم متاهل بهم خیانت کرد

فکرت‌ رو دیگه درگیرش نکن کسی که یبار خیانت کنه بازم میکنه

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

من حق اون دختر رو هم گذاشتم کف دستشپسره هم خدا زده شد از یه جا دیگه ک فکرشم نمیکردم خوردخودمم کلی پی ...

چجوری حقشو گذاشتی کف دستش

شبی ک لو رفت دختره رو فرستاد سراغم کلی فحشم داد و مسخرم کرد منم فقط سکوت کردم🙂البته بابت فحشاش بابام ازش شکایت کرد یعنی نتیجه میده؟

یعنی چ‌بلایی سرش اومد؟

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

من سه سال باهاش بودمبار اول با یه دختر بهم خیانت کرد و گفت تو حالمو بد میکنی با اون خیلی خوبم مزاحم ...

بمیرم🥺🥺

ن دیگ متنفرم ازش 

میخواستم برای انتقام به رلش پیام بدم و بگم با کی طرفه بگم ک این آقا با من رل بوده و فلان اما بیخیال ...

اینکارو نکن من کردم دختره کلی هم فحشم داد😂😂