2777
2789
عنوان

معجزه ریزش مو

1632 بازدید | 65 پست

سلام 

بچه‌ها من به خاطر رژیم لاغری و کالری شماری و البته محدود کردن کربوهیدرات ریزش موی شدید گرفتم ، خیلی ما امید و افسرده شده بودم بدون اغراق میگم به مرز طاسی رسیده بودم منی که بزرگترین کلیپسها نمیتونست حجم موهامو جمع کنه ، خیلی تحقیق کردم و دنبال راه حل بودم ، یکی گفت فیتو ، یکی گفت آمپول بیوتین ،پریورین، ولی خوب خیلی گرون

هستن ، داروهای گیاهی هم که آب پیاز و رزماری و بقیه چیزا اثر نداشت ، تا اینکه توی همین نی نی سایت یه تاپیک ۱۷۰۰صفحه ای دیدم که یه عزیزی یه محلولی معرفی کرده بودن، که معروف شده به محلول شیوانا جون 

راستش خیلی نا امید بودم و حقیقتش اعتنایی نکردم ولی وقتی دیدم ریزش موهام داره به روزی ۲۰۰ تار مو رسیده محلول رو اماده کردم 

و اما نتبجه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز اول با کلی ترس و لرز و تا امیدی امتحان کردم و خیلی کم ماساژ دادم سرمو و بعد ۲ ساعت رفتم حموم ،چون موهام خیلی ضعیف بود در اثر ماساژ مختصر موقع شستن نزدیک ۴۰۰ تا تار مو ریخت و من با گریه اومدم بیرون 

بعد خشک شدن همسرم گفت اونها موهای سست بودن و ناراحت نشو دوباره فردا امتحان کن

بار دوم و بار سوم هم امتحان کردم و دقیقا بار دوم و در کمال ناباوری ریزش موی من از روزی ۳۰۰ تا رسید به روزی ۵ تا 

بخدا از ذوق داشتم گریه میکردم ، دو روزه پریودم و چون نمیتونم حمام برم محلول رو نزدم ولی خدا شاهده ریزش موهام قطع شده، موهام ترم و خوش حالت و پف دار و زیبا شده و قرارع انشاالله تا ۳ ماه انجام بدم

موهات خشکه که محلول شیوانا برات اثر کردهتوی همون تاپیک خیلیا دچار ریزش موی شدید شدن به خاطر همین محل ...

مرسی عزیزم ، بله موهام خشکه 

حقیقتا نمی‌دونم تاثیر داره نوع مو یا نه ،ولی شیوانا جون گفتن که بنا به چربی و خشکی مو مقدار حنا تنظیم بشه

خب حالا محلول شیوانا رو بگو

نصف استکان روغن زیتون ، نصف استکان روغن نارگیل ، اگه موهای چرب دارید ۳ قاشق مرباخوری حنا و اگه موهاتون خشکه ۲ قاشق مرباخوری حنا ، یک روز در میان بین موها بچکونید و بعد ۲ ساعت حمام کنید ، موها هم رنگ نمیگیره

نصف استکان روغن زیتون ، نصف استکان روغن نارگیل ، اگه موهای چرب دارید ۳ قاشق مرباخوری حنا و اگه موهات ...

مطمعنی بقیم جواب گرفتن؟من موهام ۱مترع ولی ریزش مودارم وعصابم بهم میریزع

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار