2777
2789

امروز صبح رفتم محله قدیمیمون دیدم ۳ درخت کنار رو که جلو خونمون بود رو قطع کردن کلی دلم گرفت و یادم‌افتاد که من چقدر با این درخت ها حرف میزدم در زمان های قدیم و دوران کودکیم ،وقتی فهمیدم اینا رو قطع کردن انگار تمام انرژی های خوب دنیا از ما قطع شد بخدا که با این درخت ها انگار تو بهشت بودیم کلی نعمت زیر پامون بود روی کنارهاش سر میخوردیم چقدر میخوردیمو کیسه میکردیم میبردیم برای فامیل و آشناهامون ،من همیشه از اون محله و انرژی هاش برای همه به بهشتی وصفش میکردمو تعریف میکردم ،امروز با دیدن این قسمت فهمیدم برا چی اینقد حالم بد شده ،تورو خدا درخت ها رو نبرید 😭😭😭

بلاخره همه چیز درست میشه

واقعا نمی دونم چرا راحت زِرت زرت درخت قطع میکنن 

اصلام نمیترسن

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ندیدم لطفا یه خلاصه خیلی کوتاه اگه تونستی برام می گید

من از گوشی دانلود میکنم یکی دوقسمتشو به یه دلیلی تلویزیون نمیبینم

نمیگیره ک ببینم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

از چی باید ترسید؟

از گناهش

من شنیده بودم قبلا که درختا روح دارن،حرفارو میفهمن،با هاشون خوب رفتار کنید،الان این قسمت و کامل ندید ...

باید میدیدیش ،واقعا درخت ها زنده هستن مخصوصا درخت کنار که عجیب ترین درخته عمره منم بوده و هست با دیدنش تازه یادم افتاد که وقتی با درخت حرف میزدم و ابجیم هم تشویق میکردم که اونم بیاد باهاش حرف بزنه تا آرزوش براورده بشه راست بوده فقط یادم نمیاد صدایی شنیده باشم ولی قشنگ‌یادمه که جوابمو میدادن😔😔

بلاخره همه چیز درست میشه
از چی باید ترسید؟

از اینکه درخت ها مثل یه آدم‌جان دارند ،من الان حس میکنم کسی که این سه درخته دوران کودکی منو قطع کرده قتل سه نفر آدم رو مرتکب شده

بلاخره همه چیز درست میشه
باید میدیدیش ،واقعا درخت ها زنده هستن مخصوصا درخت کنار که عجیب ترین درخته عمره منم بوده و هست با دید ...

ما تو حیاطمون پره درخته،همیشه میگفتم ایکاش شوهرم کمشون کنه،ولی الان دیگه میخام دوسشون داشته باشم

من ندیدم لطفا یه خلاصه خیلی کوتاه اگه تونستی برام می گیدمن از گوشی دانلود میکنم یکی دوقسمتشو به یه د ...

یه دختر بچه از پشت بوم میوفته زمین بخاطر درخت کنار رفته بود بالای پشت بوم که کنار بچینه بعد وقتی روحش بلند میشه میره روی اون درخت و تمام شاخ و برگ هارو میبینه که باهم مثل یک خونواده باهم گفتگو میکنند و و و ،در نهایت پدرش به خدا میگه من چندین سال از این درخت مراقبت کردم حالا این درخت شد قاتل بچمو اینا که خوب درخت شرمنده میشه و خلاصه که نجات پیدا میکنه خیلی قشنگه من با تمام وجودم حسش کروم مخصوصا اینکه صبح رفتم‌محلمون این اتفاق رو دیدمو بخاطرش گریه کردم میفهمم چی میگفت

بلاخره همه چیز درست میشه
از اینکه درخت ها مثل یه آدم‌جان دارند ،من الان حس میکنم کسی که این سه درخته دوران کودکی منو قطع کرده ...

دخترمنم ده سالشه میره تو حیاط یه ساعت با درختا حرف میزنه نمیزاره ماهم بریم پیشش ببینم چی میگه،بعد مثل آن شرلی از لای درختا میپره این ور اونورذوق میکنه کیف میکنه،من گفتم بخدا بچم خل شده