2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای وای

فقط بغضم و قورت میدم

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
یعنی از دیروز؟یا هفته بعد شنبه؟کلاس چندمی

میدونی مورسه ما چون نمونه دولتی خیلی بهمون سخت گرفتن فک کن فردای سیبزده به بدر ما مدرسه بودیم پرسش جهرافیا داشتیم😐

بعد این به اون در 

عصر سیزده به در معلم جغرافیا اونم تجربی گفته بود فردا میپرسم 😐😐😐

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

نه به خداگوش تا کوش کلاس میان می شیننانگار نه انگار باید غیبت کنن

😂😁😁😁😁

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
نه به خداگوش تا کوش کلاس میان می شیننانگار نه انگار باید غیبت کنن

وای کلاس مامانم اینام اینطوریه

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

میدونی مورسه ما چون نمونه دولتی خیلی بهمون سخت گرفتن فک کن فردای سیبزده به بدر ما مدرسه بودیم پرسش ج ...

وای منم نمونه میخونم از 17 امتحانامون شروع میشه

وای منم نمونه میخونم از 17 امتحانامون شروع میشه

ماکه دهنمون سرویسه بعد عید امتحانای فشرده مستمره بعد شبه نهایی بعد نهایی بعد کنکور

تو تابستونو به خودت فشار نیار فقط ریاضی فصل ۱  درس ۱ ،فصل۲ و فصل ۳ و قصل ۴و۵ خوب بخون تست بزن شیمی کلش زیست فصل ۱و ۴و۶و ۲ تست بزن بقیشو استراحت کن آماده یازدهم شی

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

ماکه دهنمون سرویسه بعد عید امتحانای فشرده مستمره بعد شبه نهایی بعد نهایی بعد کنکورتو تابستونو به خود ...

تجربی نیستم انسانیم