2777
2789
عنوان

سیسمونی✅🚫بيايد نظراتمونو بگیم

159 بازدید | 13 پست

سلام خانوما پرسیدم که میخام بیام تهران خرید  

اقا بزرگ خیلیا گفتید خب من چیزای مارک و خوب میخواستم هرچی پیج اقا بزرگ بالاپایین کردم نپسندیدم 

عبدل اباد شنیده بودم رفتیم خیابون احد وقتی رسیدیم ساعت 10 بود همه بسته بودن خیابون کناریش احسانی هم هست شاید یه روز دوباره برم 

بعدش رفتیم خیابون بهار و برج بهار که نزدیک 17 میلیون چیز ازش خرید کردم که متاسفانه هرچی ازش خریدم 

وقتی اومدم قم متوجه شدم عینا همون لباس و همون مارک قم بوده و کلی ارزونتر بوده و من اصلا هیچجا نرفته بودم قم رو بگردم 

پیشنهاد میکنم بیاید قم خرید کنید😂

برای مثال این ست 13 تیکه که در اصل 11 تیکه هست و پاپوش و دستکش رو دوتا حساب میکنن رو خریدم میلیون و پنجاه بدون تخفیف و چقدر هم منت که آف خورده 

قم همین کار 1500 بود 

اسی امیال تخت وکمد رنگ چوب مده نه؟

بابام میگفت سفید بخر همیشه مده 

ولی چوب دوس دارم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی امیال تخت وکمد رنگ چوب مده نه؟بابام میگفت سفید بخر همیشه مده ولی چوب دوس دارم

اتفاقا اونم خریدم از قم دیگه منبعشه جنس روکش ملامینه نوشته پایه ها ام دی اف یعنی واقعا جنس اشغالی تخت بزرگ و کمد و دراور و شلف 36 میلیون شد 

اره چوب که همیشه مدع میتونی ترکیب چوب و سفید بخری

من سبز و سفید گرفتم

اتفاقا اونم خریدم از قم دیگه منبعشه جنس روکش ملامینه نوشته پایه ها ام دی اف یعنی واقعا جنس اشغالی تخ ...

چوب تنها نگیرم،

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من ٦سال پيش شري و چوب خريدم به نظرم هنوزم مده

شری چیه

هیچی چوب نمیشه

چوب تنها خب قشنگه 

یا ترکیب با سفید خوب میشه