ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من دیدم با ماندوم هم باردارشدن اما یه جیزی بگم اینمه اگر اقایون ماملا طهارت رعایت کنند و بعد هر بار دستشویی وقبل نزدیکی عمل استبرا مه در دین اسلام واجب انجام بدن احتمالش0%است من خودم 6سال اینجوری جلوگیری کردم
منم اینجوری باردار شدم تازه بیست روز بود عروسی کرده بودم
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
من دیدم با ماندوم هم باردارشدن اما یه جیزی بگم اینمه اگر اقایون ماملا طهارت رعایت کنند و بعد هر بار ...
استبرامه چی هست
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
تو رساله توصیحش هست برای اقایون استدعملی برا تخلیه مجاری از ادرار و منی و... که واجبه برا اقایون اگر انجام ندن شورتشون خیس شه نجس محسوب میشه اما متاسفانه خیلیا حتی نمیدونن اینمداز صعف خانواده هاست در عدم اموزشش بخاطر خجالت کشیدن اگر این مار انجام ندن نمازشون اشکال داره هرمی ایم متن میخونه راجبش دوستانه باشوخی خنده باهمسرش صحبت کنه واقعا برکت میاد به زندگی.
عزیزم خدا حفظش کنه واست من پسرم دوسالشه..... ب نظرم زوده میترسم
ممنون گلم خدا پسرتو حفظ کنه😍 انشالا هرچی صلاحتونه اون بشه ولی اگه واقعا الان نمیخوای بیشتر مراقب باش و یه روش سفت و سخت داشته باشین تا خیالت راحت باشه😆
همون اسپرمی که در مجرای اقا مونده به دلیل عدم انجام استبرا البته گاهیم در ویز میزی اقایون هم ممکنه درحالت ملاعبه اسپرمی باشه و منی راه پیداکرده باشه اما درصدش کمه اما این عمل استبراخیلی محافظت میکنه اقایون بعد نزدیکی قبل غسل هم باید استبرا انجام بدن وگرنه غسلشون مشکل میخوره