2777
2789
عنوان

چی بخرم

51 بازدید | 8 پست

فقط دوس دارم یچیزی بخرم😂

بجز لباس و کیف و کفش هرچی ک بنظرتون خوبه بگید ( بیشتر از 2 ملیون نباشه) 

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
بیشتر ببینید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گل بخر بفرست برا من😁

دردسرش زیاده وگرنه میفرستادم😂

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
بیشتر ببینید

لوازم تحریر

روحت هم شاد میشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید

عطر ساعت جینگیل جات نقره جات لوازم تحریر گل سر گوگولی

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بیشتر ببینید
لوازم تحریرروحت هم شاد میشه

خیلی چیزای قشنگ داشتم

همشونو تو عصبانیت نابود کردم

بخاطر همین دیگه الان دلم نمیاد چیزای قشنگ بگیرم

بیشتر ببینید
لوازم تحریرروحت هم شاد میشه

خیلی چیزای قشنگ داشتم

همشونو تو عصبانیت نابود کردم

بخاطر همین دیگه الان دلم نمیاد چیزای قشنگ بگیرم

بیشتر ببینید
عطر ساعت جینگیل جات نقره جات لوازم تحریر گل سر گوگولی

پیشنهادت چه عطریه

بیشتر ببینید