2789

باگوشت چرخ کرده

پیاز داغ 

کشمش

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عدسو با زردچوبه میذارم بپزه وقتی پخت برنجو نمکو زیره و روغنو دارچینو و اندکی زعفرون اضافه میکنم و دم میندازم.

بعد پیاز داغ و گوشت چرخی و گردو و کشمشو تفت میدمو میریزم روش و میخوریم  

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   

من اول عدس و مرغ رو ابپز میکنم.کشمش رو تفت میدم.عدس پخته رو بهش اضافه میکنم و یه تفت کوچیک میدم.زردچوبه و دارچین رو هم بهش اضافه میکنم و یه کم میذارم رو حرارت بمونه بعد خاموش میکنم.برنجمو یه کم خامتر برمیدارم ابکش میکنم بعد با عدس و کشمش لابلا میذارم.البته خودم تو یه ظرف بزرگ مخلوط میکنم بعد میریزم تو قابلمه و میذارم دم بکشه.مرغم خودم ریش ریش توی برنج میریزم ولی واسه مهمون تکه تکه بزرگتر همینجوری سرو میکنم

عاشق خودمم...بوس بوس

عزیزم اگه با مرغ درست میکنی پیاز رو کمی سرخ کن و بهش ادویه و زردچوبه بزن تا ابپز بشه بعد که عدس رو به برنج زدی مرغ رو بذار وسط پلو کمی دارین روش بپاش و دمش کن . بعد اب مرغ رو بذار غلیظ بشه چاشنی بهش بزن باهاش بخورید .

اگه با گوشت چرخی میخوای درست کنی پیازداغ بگیر گوشت رو اضافه کن تا تفت بخوره بهش ادویه بزن مخصوصا زیره سیاه و گردوی خرد شده بهش اضافه کن و لایه لایه بزنش به عدس و برنج دمش کن و روش هم سیب زمینی نگینی رو سرخ کن و بهش کشمش و دارچین اضافه کن و موقع خوردن بریز روی عدس پلو

رمز عدس پلوی خوشمزه یکی پیاز شه که مقدارش خوب باشه و خوب سرخ شه و گوشت چرخشده قشنگ سرخ بشه ،روغنشه که اندازه باشه رو به چربی، دارچینشه که اخر کار به برنج اضافه می کنیم و میزاریم دم بکشه،زیره است که حتما باشه ،ته چینشه که سیب زمینی باشه ،رب گوجه نریزید ،زعفرون بریزید