فکر نمیکردم ابی اینقدر صداش قشنگ باشه ،جدیدا کراش زدم رو آهنگش که میگع«تویی بال و پر من رفیق سفر من میمیرم اگه سایه آت نباشه رو سر من» نمیدونم چرا اینقدر صداشو دوست دارم،شده پایه ثابت زندگیم
🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛ 🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستارهها توی تاریکی میدرخشن، 🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستارهها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک میکنه تا یک نفر بدرخشه... ✨🤍
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم همیشه هایده گوش میدادم. الان مهستی هم گوش میکنماهنگ مرا ببوس حسن گلنراقی رو هم گوش کن قشنگه به ...
سوغاتی که قبلاً یه تیکه اش تو امضام بود از بس گوش میدادم.
آهنگ ساقی هایده هم قشنگه
🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛ 🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستارهها توی تاریکی میدرخشن، 🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستارهها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک میکنه تا یک نفر بدرخشه... ✨🤍
یادم باشه گوش بدم ،البته بگم بی بی گل معین هم خیلی دوست دارم