2777
2789
عنوان

شوهرجوگیرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 72 پست
دقیقا همین رو میگه میگه دوستم رفته تو یه سال خونه وماشین خریده ،اینجاکار نیست و...

آفرین،دیدی میگم افکارش مثل شوهر منه،اونم میگه دوستم اونجا بهترین ماشینو دو سه ساله خریده،من خودمو الاف اینجا کردم.حالا اگه خدای نکرده ما بریم اونجا همه ی خواهرشوهرام و برادرشوهرم و فامیلای شوهرم اونجا هستن،دیگه منم میشم مثل جاریم،ک مدام تو زندگیشن.

من ک اگه کار همسرم انتقالی داشت از تهران فرار میکردم بخاطره الودگی . تا چند وقت دیگه هم ک کلا بی اب ...

من‌که از اوضاع خبر دارم نمیدونم بخدا گیرافتادم

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسلما اينكه با يك سال كار ، خونه و ماشين بخري اغراقه . اونم شديد  ولي شرايط خيلي فرق داره  ...

ن طراحی سایت درامدش خیلی بالاست،نمیدونم بخدا

نیاین خواهر من.درسته از لحاظ کاری میشه پیشرفت کرد. ولی ارامش و اسایشتون رو از دست میدین. خواستی ...

بخدامنم همین رومیگم،میگه اونجاپایتختت و..

تهران هزار تا مبنا میخاد واسه پیشرفت مگه الکیه...الان مثلا ما که  متولد تهرانیم  و هم ...

چی بگم والا

آفرین،دیدی میگم افکارش مثل شوهر منه،اونم میگه دوستم اونجا بهترین ماشینو دو سه ساله خریده،من خودمو ال ...

من تو ام‌یا تومنی،دقیقاشرایطت مث منه،مابریم دو روز بعدمطمئنم مادرشوهرم‌میفته دنبالمون‌میاد و هزار بدبختی

من تو ام‌یا تومنی،دقیقاشرایطت مث منه،مابریم دو روز بعدمطمئنم مادرشوهرم‌میفته دنبالمون‌میاد و هزار بد ...

دقیقا منم الان با خودم گفتم وای انگار روح شوهرمه در بدن یه مرد دیگه،خخخخخ.

اگه واقعا تهران رفتن باعث پیشرفت کارش میشه ساز مخالف نزن. ما هم جنوب ایم قراره بریم اصفهان. اول مخال ...

خیلی سختمه دوری و تنهایی توشهرغربت

کاری نکردم عزیزم،اما دعا کن حتما،ان شاالله چیزی بشه که شمام راضی باشی

انشالله .همینطور  

منم اصلا دوست ندارم تهران رو اونم فقط بخاطر شلوغیش ازش میترسم یه جورایی ولی چند ماه مجبور شدم برا زن ...

الان چطوره راضی هستی،؟