2777
2789
عنوان

شوهرجوگیرمن

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 72 پست
عزیزم واسه محقق شدن امضات دعا میکنم دوستم

ممنووووونم عزيزززززززم.الهي كه دعات مستحاب بشه 

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا

شوهر من که میگه اونجا آدم هی دیگرانو ببینه که فلان خونه و ماشینو دارن،احساس نیاز میکنه و مجبوره انقدر کار کنه تا به اون چیزا برسه،میگه فکر آدم عوض بشه خوبه،میگه شهرستان آدم ب کم قانعه

ممنووووونم عزيزززززززم.الهي كه دعات مستحاب بشه 

ایشالا زود خوب شه و یه عمر طولانی با سلامتی و خوشبختی درکنار هم داشته باشید

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !
پس کار تمومه وقتی امروز داره میره،اینجور مردا بزورم که شده حرفشون به کرسی میشونن،مثل مال من

طفلی دخترم‌ا‌لان تو اوج فوضولی و جلب توجه،باید بریم اونجا بدون ماشین،هواهم که آلوده همش بشینه توخونه،اینجاعادت داره هرروز بابام یا داداشم میان میبرنش دورش میدن و کلی خوراکی کلی هم کیف میکنه

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.
ایشالا زود خوب شه و یه عمر طولانی با سلامتی و خوشبختی درکنار هم داشته باشید

انشالله انشالله انشالله.ممنون عزيزم ازدعاي قشنگت.الهي شماهم هميشه تنتون سلامت ودلتون شاد باشه

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین
عزیزم به شوهرت بگو بی گدار به اب نزنه و همه جوانبو بسنجه .که خدایی نکرده ضرر نکنید 

منم همین و میگم اخه داداشم که هم‌سن و هم رشته ان قراربود امروزبره واسه کار،اینم میگه منم باید برم البته ازخیلی وقت پیش اصرار داشت ولی بارفتن داداشم اینو فرصت دونسته،اخه داداشم مجرده خونه رو چند نفری با دوستاش گرفتن خرج‌چندانی نسبت به ما نداره ولی ما۳نفریم بایدخونه جدابگیریم ...

شوهر من که میگه اونجا آدم هی دیگرانو ببینه که فلان خونه و ماشینو دارن،احساس نیاز میکنه و مجبوره انقد ...

دقیقا همین رو میگه میگه دوستم رفته تو یه سال خونه وماشین خریده ،اینجاکار نیست و...

نیاین خواهر من.درسته از لحاظ کاری میشه پیشرفت کرد.

ولی ارامش و اسایشتون رو از دست میدین.

خواستین برین مشهد که نزدیکتونه اونجا هم شهر بزرگیه و میشه پیشرفت کرد

❤️امیدوارم به رحمت خاص پروردگار❤️

تهران هزار تا مبنا میخاد واسه پیشرفت مگه الکیه...الان مثلا ما که  متولد تهرانیم  و همه عمرمون اینجا  دویدیم خیلیییییی پیشرفت کردیم عایا؟!

به زندگیم خوش اومدی....