2777
2789

⁉️ چرا از این وضعیت تعجب میکنین ایرانیا ⁉️

از گ***رر***نی زیورالات طلااا و سکه طلا و شمش طلا و خودرو و اتومبیل و مسکن و املاک و مغازه و ••• شما که از هول حلیم همیشه میفتین تو دیگ اون طلاهایی که با عجله رفتین خریدین بیشترشون تقلبی و جعلی و بدل هست تاپیکهای قبلیم رو بخونین تو صداوسیما هم پخش شده و اول از همه اوضاع قاراشمیش میشه جایگاه و پمپ بنزین پر از ماشین میشه از طرفی تا قیمت و نقدینگی خودرو و اتومبیل صعود میکنه تا قله اورست اولین نفر میرین ثبت نام کنین و نمایندگی میرین و مسکن و خونه و مغازه تا صعودی میره بالا سریع دنبال کرایه و اجاره و خرید میفتین و توی این وضعیت ها بچه دار میشین و ••• پس کلی سرمایه و پس انداز دارین که میتونین بخرین وگرنه آدمی که وضعیت و موقعیت معیشتی اش افتضاح و زیرخط فقر هست که نمیتونه تکونی و جم بخوره 

پس نمایشنامه و فیلمنامه های دراماتیک و تراژیک فیلم بازی نکنین دروغ نبافین آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است ‼️‼️

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

2790
2778
2791
2779
2792