2777
2789

سلام دخترا میخوام این رنگ مو رو روی موهام امتحان کنم  فیلمشم دیدم رنگش خیلی قشنگ شد فقط مشکلم اینه که رنگ موی زوم آپ رو پیدا نمیکنم به نظرتون اگه از یه مارک دیگه استفاده کنم رنگ مو هیچ تغییری نمیکنه؟ 

راستی دوس دارم موهام یه رنگ خرمایی نه خیلی روشن نه خیلی تیره شه البته بدون دکلره اگه ترکیبی دارین بگین لطفا

با قهوه و دارجین رنگ کن وایی انقدر قشنگ میشه که نگوووو 

دوستم با رنگ شماره ۶قاطی کرده خیلی رنگ شیکی در اومده 

من خودم بدون رنگ میخوام به موهام قهوه و دارچین بزنم 

با قهوه و دارجین رنگ کن وایی انقدر قشنگ میشه که نگوووو دوستم با رنگ شماره ۶قاطی کرده خیلی رنگ شیکی د ...

چجوری میشه کامل توضیح بدی 

به موی تازه کراتین شده هم میشه ؟

دخترم دنیامه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رنگی منظورته؟

عاشق این رنگم

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خودم رنگو تو خونه درش اوردم😁

احسنت

چجوری 

ممنون میشم بگی 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

با قهوه و دارجین رنگ کن وایی انقدر قشنگ میشه که نگوووو دوستم با رنگ شماره ۶قاطی کرده خیلی رنگ شیکی د ...

چجوریییییییییییییی

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

چجوریییییییییییییی

یه فنجون قهوه دم میکتی . 

بعد یک قاشق دارجین میریزی و دوباره قهوه . 

تو نت زده قاطی شامپو نرم کننده . بعد میزاری بمونه .

تازه تو رنگتون اگه پودر کاپوچینو هم بزتید خوشرنگ میشه 

پودر کاپو بدون شکر بخزین بزیزید . 

من خودم موهام نچرال میخوام بزنم ببینم چی میشه البته بدون رنگ شیمیایی