2777
2789

دوتا لیوان اب کردی 

۴لیوان شکر میخوای

۱سوم استکان گلاب

و زعفرونم بستگی ب دستودلبازی خودت داره😅

برنج ابکش کن با روغن یا کره تفت بده یکم روغن بزنی ۱قاشق غذاخوری بعد ۵دقیقه تفت خورد اب بریز بزار بجوشه زیرشو کم کن کف روشو بگیر 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

راستس خلال بادام میخواد یادم رف اونم بستگی ب ذائقه خودتون داره 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا خدا.میدونی دولیوان چقدر میشه؟

دوبرابرش شکر و 7برابرش آب بریز.ی مقدار کره هم بنداز وش ک اومد شعله رو کم کن.گهگهداری هم بزن.چندساعت بعد ک غلظتش مناسب شد زعفران دم کرده اضافه کن.

من خلال بادام رو از شب قبل تو گلاب میخیسونم و بعد از زعفران اضافه میکنم.نوش جان و التماس دعا

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
چقدر آب لازمه عزیزدلم؟

حدودا ۸تا ۱۰ لیوان بریز  اگه دیدی که بیشتر بریز

من چشمی میریزم پیمانه نمیکنم ابو 

باشه ممنون

خواهش میکنم

ب نیت نذری بپز ثوابش بیشتره 

و حتما با همون پیمانه ای ک بدنج خیس کردی اب و شکر و ...پیمانه کن بریز

برنجت ک پخت له شد شکر بریز بعد گلاب و زعفرون و بادام و بزار کاملا جا بیفته و تند تند هم بزن ته نگیره 

و برای اینکه بفهمی چ زمانی برداری تو ظرف بکشی ی قاشق تو نلبعکی یا بشقاب بریز بزار سرد شه اگه دیدی ابکی و شل هست ک بزار تا جا بیفته اگه سفت شد بدون موقع خاموش کردن و تو ظرفات بریز بزار کاملا سرد شه بعد تزیین کن

نوش جانت

خواهش میکنمب نیت نذری بپز ثوابش بیشتره و حتما با همون پیمانه ای ک بدنج خیس کردی اب و شکر و ...پیمانه ...

قربونت برم خانومی 

ممنونم بابت توضیحتون❤️

الله❤️

چقدر میشه مگ دوتا لیوان

یه قابلمه پرررر 

برا ۷_۱۰نفر میشه

قربونت برم خانومی ممنونم بابت توضیحتون❤️

خواهش میکنم وظیفس

فقط اگه دیدی وسطای پخت ابش کمه اب جوش بریزی 

یه بار ک درس کنی دستت میاد قلقش

چقدر میشه مگ دوتا لیوان

پختی؟

قبول باشه.شرمنده الان اومدم سایت و پیامتون رودیدم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.