2821
2789
عنوان

خبر بارداری

9955 بازدید | 26 پست

سلام دوستان خوبم که باردار هستید. شما چطوری خبر بارداری را به بقیه خصوصا خانواده خودتون و همسرتون دادید؟

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ازمایش رو گه دیدم مثبته برگه رو بردم دادم مامانم... گفت چیه؟ گفتم ببین دیگه دست از سرم بردار خخخخ البته با خنده ها... بعد گفت بارداری؟؟ گفتم آره... کلی ذوق کرد... 

بعد رفتم پستونک و شیشه شیر خریدم گذاشتتم تو جعبه با بی بی چک مثبت و جواب ازمایش... یه شاخه گل هم برای همسرم گرفتم و دادم بهش شوکه شده بود... 

به خانواده همسرمم خود همسرم گفتن 

من یه جوراب خریدم واسه وقتی ک مثبت شه جوابم.برام دعا کنید.شاید یه جغجغه هم بخرم.البته چون شوهرم در جریان روزها هست بیشتر ایده هامو گذاشتم برا سوپرایز کردن خانوادم چون نوه اوله

اول کیک‌خریدم‌و شوهرمو سورپرایز کردم

بعد کیک و بردی‌خونه مامانم و‌گفتم مامان جون میدونی این کیک چیه این کیک مامان بزرگ شدنتونه

بعد مامانم یهو منو بغل کرد...😍😍😍

خونه‌ مادرشوهرمم همینجوری رفتم‌گفتم از خوشخالی ذوق مرگ شدن😍😄

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

دوستان خانواده همسرتون را میگم. به خانواده همسر چطوری اطلاع دادید؟ همسرتون یا خودتون؟ یا با هم؟ به نظر شما اصلا اهمیتی داره کی این خبر را ببیره؟

من که تا به خانواده همسرم گفتیم جاری بدجنسم تندی گفت

عه مامان من پریشب خاب دیدم حامله بودم وبچه شیر میدادم همه هم ذوق اونا کردن اصن خورد تو ذوقم

مامانمم خودش به داداشم پشت تلفن گفت دایی 

اونم فقط جیغ وداد میکرد و خودشو رسوند خونمون وذوق کردیم

خیلی خوبه انشالله قسمت منتظرا😍

من وقتي باردار بودم به هر جفتشون شوهرم خبر داد به مامانشينا زنگ زد گفت خانمم بارداره و به مامان من ...

😅😅😅😅

این ماه حست میکنم کوچولوی من.میدونم که میای تو دلم خیلی نزدیک شدی  

بچه ها یه دوستی دارم البته یه مقداری در این زمینه ها کمرو هستش. وقتی شوهرش خبر بارداری دوستم را به مامانش داده بود مادر شوهره کلا با عروسش سرسنگین شد و تا پایان بارداری از بارداری باهاش حرف نزد. با اینکه نوه اول بود. اصلا انگار نه انگار. انتظار داشته خود عروسه بهش بگه.... 

آدم اینطوری هم پیدا میشه. قدر مادرشوهر هامون را بدونیم...................

من که تا به خانواده همسرم گفتیم جاری بدجنسم تندی گفت عه مامان من پریشب خاب دیدم حامله بودم وبچه شیر ...

شما باز خوبه ذوق اونو کردن،من مادرشوهرم میگفت بچه نیار میخواین چیکار😕با خنده گفتم وا مامان خودتون دوتا آوردین خواستین چیکار مام میخوایم همون کار

وا چه بی ذوق .و ببخشید چه بدجنس

خیلی😐حالا دکترم بهم گفت زودتر باردار شو اون میگفت نههه میخواین چیکار بچه چه فایده ای داره برات؟گفتم بچه دار شدن موضوعیه بین زن و شوهر احتیاج به توافق خانواده ها نداره،در ضمن موجودیه که شما به دنیاش میاری و مسئول به وجود اومدنشی،قرار نیست اون برات فایده داشته باشه شما باید فایده داشته باشی براش

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز