moshaverazmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 2852 عنوان کلاس مجازی خصوصی شرکت می کنید 40 بازدید | 8 پست با خودم میگم اگه یه پیج بزنم واسه اموزش زبان آخه کی کلاس مجازی شرکت میکنه 1403/12/19 | 10:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 مجازی خوبهبه شرطی که انتخاب درستی کرده باشیومُدرستون خوب باشه گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
moshaverazmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 2852 مجازی خوبهبه شرطی که انتخاب درستی کرده باشیومُدرستون خوب باشه خودم میخوام مجازی تدریس کنم میخوام بدونم کسی واقعا میاد
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 خودم میخوام مجازی تدریس کنم میخوام بدونم کسی واقعا میاد بله.. ففط به تک تک چیزایی که میگی عمل کنمثلا گفتی آموزش صفر تاصد می دمخودم پشتیبانی می کنم و... حتمااا انجام بدهوگرنه اعتبارت می ره زیر سوالکسی اعتماد نمی کنه بخواد هزینه ثبت نام بدن گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
moshaverazmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 2852 بله.. ففط به تک تک چیزایی که میگی عمل کنمثلا گفتی آموزش صفر تاصد می دمخودم پشتیبانی می کنم و... حتم ... دوست من میگف ماهانه ۷ تومن از مجازی خصوصی درمیارم تعجب کردم چون من خودم مجازی شرکت نمی کنم حاضرم پول بیشتر بدم و دوره بخرم
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 دوست من میگف ماهانه ۷ تومن از مجازی خصوصی درمیارم تعجب کردم چون من خودم مجازی شرکت نمی کنم حاضرم پول ... اره میشه.. خیلی بیشتر هم میشهففط کافیه تو کارت حرفه ای باشی.. گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
moshaverazmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 2852 اره میشه.. خیلی بیشتر هم میشهففط کافیه تو کارت حرفه ای باشی.. مجازی ها تو گوگل میت دوره هم برگزار نمیکرد حتی سرمایه هم نذاشته بود
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 8964 مجازی ها تو گوگل میت دوره هم برگزار نمیکرد حتی سرمایه هم نذاشته بود اره.. خیلی هستن درامد دارنیه پیچ یه آقایی دارم معلم زبان کلیییی شاگرد مجازی داره از کودک تا نوجوون.. گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
moshaverazmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/04/03 تعداد پست: 2852 اره.. خیلی هستن درامد دارنیه پیچ یه آقایی دارم معلم زبان کلیییی شاگرد مجازی داره از کودک تا نوجوون. ... تازه کودک که حتما باید بالا سرش باشی