2777
2789
عنوان

باید چیکار کنم

39 بازدید | 2 پست

بچها من رشتم طراحی لباسه و از همون اول دکست داشتم برای رشته برم مدیریت رستوران و نزاشتن و که ما خوشمون نمیاد بعد ها دخترمون توی رستوران کار کنه مدیریت رستوران اشپزیه در واقع من کلا خیلی به اشپزی علاقه دارم ولی خب نرفتم گفتن کنار رشتت اینم ادامه بده برو و اگر خواستی خودت کار کن و اینا

منم گفتم باشه بعد الان که طراحی لباسم دارم میخونم گیر دادن که چون دختری باید بری خیاطی من یه مدتی یه غلطی کردم رفتم یه جایی خیاطی کار کردم که هم یاد بگیرم که هم حوصلم تو خونه سر نره حالا هی میگن تو از بچگیت هرکاری شروع کردی کامل تمومش نکردی حالا منظورشون از کامل تمومش نکردی چیه کلاسای تابستونه ای که ثبت نام میکردم زبان و نمیدونم نقاشی و اینا حالام گیر دادن برو خیاطی و توی رشتت همه چیز یاد بگیر و بعد عید اگر نری فلانت میکنیم و اینا و زن باید از خودش درامد داشته باشه و اینا شوهرم میگه اگر میخوای برو اشپزی ولی اینا نه میگن فقط خیاطی و چون هی یه کاری کردی ول کردی دیگه نمیتونی انتخاب کنی بعدم میگن اشپزی بریز دور نمیدونم واقعا همیشه کلا همه چیزشون زور بود من اینارو نرفتم ولی فکر کن دوسه سال یکی هر روز بهت بگه باید بری نمیدونم کلاس طب سنتی که اگه یه وقت شوهرت مریض شد یا خودت نرید دکتر نمیدونم کلاس برنامه نویسی کلاس فارکس بورس و......همش به علاقه ای که دارم به اشپزی توهین میکنن و میگن علاقه اگر بری تو خیاطی به وجود میاد خودش و تو از پس اشپزی بر نمیای و ما نمیزاریم تو رستوران کار کنی و اینا به نظرتون من اشتباه میکنم که نمیرم خیاطی؟

چرا برنیای .اشپزیت خوبه بده غذاهاتو بخورن بفهمن مهارت داری

خب میخورن ولی هی میگن تو همش کار هارو نصفه ول کردی مسگن چون طراحی لباس میخونی باید خیاطی هم بخونی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷