سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم خیلی جاهامخصوصانی نی سایت خوندم که عرق رازیانه خیلی خوبه براخانما میخام بدونم ایابرای کیست هم خوبه کیست ساده واینکه روی باردارشدن هم تاثیرداره؟
خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشق❤خدایاشکرت.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
عرق رازیانه خیلی خوبه ولی به تنهایی پرولاکتین و بالا میبره و مانع بارداری میشه صبح ها یک لیوان عرق رازیانه و بعد از ظهرها یک لیوان عرق بومادران استفاده کن
خدای مهربونم.خیلی ازت ممنونم برای بزرگترین معجزه زندگیم که در اوج ناامیدی و ناباوری بود ممنونم برای میوه ی دلم ...ممنونم برای اینکه بهم اجازه دادی مادر شدن و تجربه کنم...خواهش میکنم کمکم کن تا صدای قلب نینیم و به سلامت بشنوم و سالم باشه فرشته قشنگم....ممنونم خدا ...
در ضمن دوران پریودی دوران استراحت بدنه هیچ داروی گیاهی ای استفاده نکن ولی بعد از اتمام پریودت شروع کن
خدای مهربونم.خیلی ازت ممنونم برای بزرگترین معجزه زندگیم که در اوج ناامیدی و ناباوری بود ممنونم برای میوه ی دلم ...ممنونم برای اینکه بهم اجازه دادی مادر شدن و تجربه کنم...خواهش میکنم کمکم کن تا صدای قلب نینیم و به سلامت بشنوم و سالم باشه فرشته قشنگم....ممنونم خدا ...