2789
عنوان

اطلاعات

131 بازدید | 12 پست

سلام دوستان عزیز یه سوال داشتم خیلی جاهامخصوصانی نی سایت خوندم که عرق رازیانه خیلی خوبه براخانما میخام بدونم ایابرای کیست هم خوبه کیست ساده واینکه روی باردارشدن هم تاثیرداره؟

خدایی که من میشناسم معجزه ای داردبه نام عشقخدایاشکرت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازکی بایدشروع کنم به خوردن

بستگی ب کیستت داره ...ولی معمولا هروز ی لیوان تا زمان پریودی ...دوران پریود نباید مصرف بشه ...اگ دکتر طب سنتی میشناسی ی سر بری کامل میگه بهت 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
بستگی ب کیستت داره ...ولی معمولا هروز ی لیوان تا زمان پریودی ...دوران پریود نباید مصرف بشه ...اگ دکت ...

من کیستم خیلی کوچیکوسادس ودکترداروندادبهم الان روز6پری هستم ازالان میتونم بخورم

من کیستم خیلی کوچیکوسادس ودکترداروندادبهم الان روز6پری هستم ازالان میتونم بخورم

پریودت تموم بشه بعدش بخور ...ولی بازم مشورت کن ...ک چیزی پیش نیاد 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
ازکی بایدشروع کنم به خوردن

عرق رازیانه خیلی خوبه ولی به تنهایی پرولاکتین و بالا میبره و مانع بارداری میشه صبح ها یک لیوان عرق رازیانه و بعد از ظهرها یک لیوان عرق بومادران استفاده کن

خدای مهربونم.خیلی ازت ممنونم برای بزرگترین معجزه زندگیم که در اوج ناامیدی و ناباوری بود ممنونم برای میوه ی دلم ...ممنونم برای اینکه بهم اجازه دادی مادر شدن و تجربه کنم...خواهش میکنم کمکم کن تا صدای قلب نینیم و به سلامت بشنوم و سالم باشه فرشته قشنگم....ممنونم خدا ...

در ضمن دوران پریودی دوران استراحت بدنه هیچ داروی گیاهی ای استفاده نکن ولی بعد از اتمام پریودت شروع کن

خدای مهربونم.خیلی ازت ممنونم برای بزرگترین معجزه زندگیم که در اوج ناامیدی و ناباوری بود ممنونم برای میوه ی دلم ...ممنونم برای اینکه بهم اجازه دادی مادر شدن و تجربه کنم...خواهش میکنم کمکم کن تا صدای قلب نینیم و به سلامت بشنوم و سالم باشه فرشته قشنگم....ممنونم خدا ...
در ضمن دوران پریودی دوران استراحت بدنه هیچ داروی گیاهی ای استفاده نکن ولی بعد از اتمام پریودت شروع ک ...

ممنون عزیز این دوتاعرق روتاچندروزبخورم احتمال بارداری روهم بالامیبره چون من تواقدامم تقریبا2ماه ونیمه

از روز پنجم بخور تا شروع پریود بعدیت