2777
2789
عنوان

سفر نوروزی😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه ما بودجه مون به هتل که نمیرسه.خونه هم از الان چجوری بگیریم اونجا کسی رو نداریم

استارتر میتونم آدرس تاپیکم رو بذارم راهنماییم کنن ؟

دلبندم ،همه میتونن خنده به لب بیارن ! اما تو دلیل خنده ی چشمامی ❤️
آخه ما بودجه مون به هتل که نمیرسه.خونه هم از الان چجوری بگیریم اونجا کسی رو نداریم

خونه در چ حدی میخوای ؟؟ازین اپارتمانا ک ی اتاقش رو میدن ؟؟یا ی واحد مثلا داره و خیلی ساده ؟؟یا نه ی خونه کامل در اختیار میخوای

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
خونه در چ حدی میخوای ؟؟ازین اپارتمانا ک ی اتاقش رو میدن ؟؟یا ی واحد مثلا داره و خیلی ساده ؟؟یا نه ی ...

نه بابا  یه اتاق باشه کافیه ما سخت نمیگیریم چون بعدشم قراره بیایم بریم شهرمون میخوایم قناعت کنیم که پول تا آخر ایام عید واسمون بمونه😊😊

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
نه بابا  یه اتاق باشه کافیه ما سخت نمیگیریم چون بعدشم قراره بیایم بریم شهرمون میخوایم قناعت کنی ...

من چن جا میشناسم ...بزا بگم در چه حده ...یکی هس ک اتاقش مثلا دو تا تخت داره سرویسم داخله اتاقه اشپزخونشم همون گوشه اتاقه ....یکی دیگ هم هس ک فقط اتاق بدون تخت اشپزخونه و سرویسش مشترکه ...اینا قیمتاشون مناسبه ...گرونتر ازین ها هم هس اگ بخوای 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
مرسی عزیزم یه چیز متوسط باشه دیگه

برو تو سایت 

Raja.ir قیمت انواع قطارهارو زده. فقط باید پیش خرید کنید عید پیک سفره و بلیط گیرتون نمیاد

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
من چن جا میشناسم ...بزا بگم در چه حده ...یکی هس ک اتاقش مثلا دو تا تخت داره سرویسم داخله اتاقه اشپزخ ...

نه بابا همین خوبه چنده اینکه گفتی

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍😍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز