2777
2789
عنوان

قرص لویتود کنتراسپتیو ال دی

415 بازدید | 9 پست

سلام من سقط در ابتدای ۹ هفتهگی داشتم بعد ۶ روز ۳ سانت بقایا داشتم بهم ال دی دادن میخواستم ببینم ال دی باعث لک صورت نمیشه خیلی دودلم بخورم یا نه کسی میدونه راهنماییم کنه لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا لویتود میدن؟

من بارداریم مولار بود دکترم  گفت باید بخوری چون به هیچ وجه نباید تا یک سال باردار میشدم 

دیگه تا شش ماه خوردم دیدم شوهرم ضعیفه تو اقدام باردار نمیشم چه برسه به جلوگیری خلاصه شش ماه دوم رو طبیعی جلوگیری میکردم 

فقط چون حوصلم نمبکشید نخوردم وگرن هیچگونه عوارضی واسم نداشت فقط دوسه کیلو چاق شدم که اونم از خدام بود چون خیلی لاغرم

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من بارداریم مولار بود دکترم گفت باید بخوری چون به هیچ وجه نباید تا یک سال باردار میشدم دیگه تا شش م ...

من سقط با دارو داشتم الان ۷روز گذشته رفتم سونو گفتن سه سانت بقایا داری که با پریودی دفع میشه خونریزی طبیعی دارم ترشح شیر هم دارم اوایل نه هفتگی سقط شد حالا نمیدونم قرص رو بخورم یا بیخیال شم بذارم بدنم بطور طبیعی دفع کنه خونریزی بعد چند روز کم میشه؟

من سقط با دارو داشتم الان ۷روز گذشته رفتم سونو گفتن سه سانت بقایا داری که با پریودی دفع میشه خونریزی ...

اخه از عوارضش میترسم از طرفی هم میگم چرا دکتر گفت بخورم 

من سقط با دارو داشتم الان ۷روز گذشته رفتم سونو گفتن سه سانت بقایا داری که با پریودی دفع میشه خونریزی ...

چی بگم. والا بقایا رو. معمولا اگه زیاد باشه کورتاژ میکنن

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40