2821
2789

سلام خانما دختری دارم 10ساله و متاسفانه ترسو اوایل از بچگی تا کلاس دوم  هر شب بیدار می‌شد و جیغ و گریه و تو خونه میدویید که الحمدلله با قرآن و دعا بر طرف شد اما الان اگه دعواش کنم و یا داد بزنم خیلی می‌ترسه و دلش هری می‌ریزه یا اگه ی دفعه صداش کنم باز همین طور دلش هری می‌ریزه عذاب وجدان دارم چون چند ماهه که بود یکی از اقواممون خونمون بود برا تفریح سرش داد میزد و اون جا میخورد همین طور کارش رو چند بار تکرار میکرد و من جرات نداشتم از بچم دفاع کنم روم نمیشد و چند بار تجربه شنیدن دعوا و داد و فریاد داره نمی‌دونم چکار کنم خیلی ناراحتم همیشه سعی میکردم از دعوا و صدای بلند دور نگهش دارم ولی شاید اشتباه میکردم نمی‌دونم الان وقتی آماده خواب میشیم با اینکه سرویس بهداشتی دو قدم راه ولی می‌ترسه بره سرویس لطفاراهنماییم کنید نگران روحیشم رفتم شربت زینک پلاس گرفتم براش حالا چند بار خورده شاید تاثیر داشته باشه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام خانما دختری دارم 10ساله و متاسفانه ترسو اوایل از بچگی تا کلاس دوم  هر شب بیدار می‌شد و جیغ و گریه و تو خونه میدویید که الحمدلله با قرآن و دعا بر طرف شد اما الان اگه دعواش کنم و یا داد بزنم خیلی می‌ترسه و دلش هری می‌ریزه یا اگه ی دفعه صداش کنم باز همین طور دلش هری می‌ریزه عذاب وجدان دارم چون چند ماهه که بود یکی از اقواممون خونمون بود برا تفریح سرش داد میزد و اون جا میخورد همین طور کارش رو چند بار تکرار میکرد و من جرات نداشتم از بچم دفاع کنم روم نمیشد و چند بار تجربه شنیدن دعوا و داد و فریاد داره نمی‌دونم چکار کنم خیلی ناراحتم همیشه سعی میکردم از دعوا و صدای بلند دور نگهش دارم ولی شاید اشتباه میکردم نمی‌دونم الان وقتی آماده خواب میشیم با اینکه سرویس بهداشتی دو قدم راه ولی می‌ترسه بره سرویس لطفاراهنماییم کنید نگران روحیشم رفتم شربت زینک پلاس گرفتم براش حالا چند بار خورده شاید تاثیر داشته باشه 

2825
2823
2791
2779
2792