2789
عنوان

تبعیض مادرا

190 بازدید | 22 پست

اگر مادرتون حواسش بیشتر از شما به دختره متاهلش باشه

به اون برسه واسش کادو بخره و ‌...

واکنشتون چیه؟ تا جایی که معتقدن هیچ فرقی بین دختر خونه و دختر متاهل نیست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آبروداری میکنه 

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

خ شبحال شما و خوشبحال خاهرت ک همچین مامان گلی داری .مطمئن باش برا شما هم وقتی ازدواج کردی همین کارا رو میکنه .شما بهش نزدیکی و میدونه شرایطت خوبه بخاطر همین دلش پیش خاهرته ک دور تره 

خدا براتون نگهش داره 

اگه فرقی بین شما و خواهر متاهل نمیگذاره بد نیست درسته

فرق نمیزاره؟ داغون شدم ار تبعیضش

همش اونا وسطن تا جایی که خواهرم میگه جهیزیه بخره برای ماهم باید بخره

این دیگه زیادی لوس شدهجهیزیه مگه قبلا نخریده دوباره؟شوهرش چطور ادمیه؟

آدم بدی نیست ولی خواهرم میگه محلش نمیده

میگه واسه ما کم خریدن الان چیزای جدید اومده باید مثل قبل باشه همه چیز کمبود ما هم تامین شده

خسته شدم بخدا از وقاحت اینا 

آدم بدی نیست ولی خواهرم میگه محلش نمیدهمیگه واسه ما کم خریدن الان چیزای جدید اومده باید مثل قبل باشه ...

همین کافیه 

خواهرت تحت تاثیر شوهرش که پررو شده

در حدی که لباس برا شما بخره برا اون بخره آنچنان مورد نداره

ولی دیگه بعصی چیزا مثل وسیله فرقی و خونه پررویی هست

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز