2777
2789
عنوان

استوری غمگین

146 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی که تو رابطه ست استوری غمگین بزاره امکان داره نامزد یا پارتنرش ناراحت شه و بهش بر بخوره؟

من حال روحیم خوب نیست بعضی وقتا استوری غمگین می‌زارم ولی حس میکنم نامزدم ناراحت میشه 

کلا نظرتون راجب استوری یا استوری غمگین چیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار گذاشتم

شوهرم از اون یکی اتاق صدام کرد،این چیه گذاشتیییییییی؟الان فک وفامیل میگن شوهرنداره که اینقد غمگینه؟احساس تنهایی داره؟؟😅😅

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

اصلا استوری اینجوری نمیزارم و کلا هم بدم میاد از اونایی که استوری چس ناله میزارن

برای تکمیل جهزیه ام دعا کنید لطفا😘🌹دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

آره گاها پیش میاد

آهنگ یا استوری چون معمولا با هدف خاصی گذاشته میشه وگرنه لزومی نداره استوری و استاتوس و بیو پروفایل گذاشته بشه وقتی انجام میشه انگار برای نشون دادن به یه فرد خاصیه یا کنایه به اون

دقیقا

بعد دستور داد سریع پاک شود😁

طبیعتا ما نمیتونیم جنس مخالف رو خوب درک کنیم.اما خب حتما حس بدی بهشون منتقل میشه از اینکه همسرشون ناله کنه،بقیه میگن شوهرش چه پخمه و خاک توسره😁

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
اصلا استوری اینجوری نمیزارم و کلا هم بدم میاد از اونایی که استوری چس ناله میزارن

منم واقعا قشنگ نمی‌دونم

طرف عزیزی رو از دست داده از لحظه بیمارستان تا کفن و دفن استوری می‌کنه و هر روز استوری غمگین دلم برات تنگ شده کاش بودی کاش من نبودم اصلا معنا نداره آخه تو اون شرایط ویدیو ادیت میزنن😐

بعد دستور داد سریع پاک شود😁طبیعتا ما نمیتونیم جنس مخالف رو خوب درک کنیم.اما خب حتما حس بدی بهشون من ...

منم دوست ندارم نامزدم استوری غمگین بزاره بهم بر میخوره