2777
2789
عنوان

من یک عروس ساده وبی سیاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 74 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا همینو میخام بگم‌دیدی چیا نوشت ببین حرفاشو من اصلا کاری بهش نداشتم این فکرکنم از تیمارستان آزاد ...

ولش کن عزیزم نی نی یارو تگ کن حالش جا بیاد 

من فک میکنم حتی دروغ نوشته زنه فک کنم مرده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دقیقا عزیزم‌اینا هم خسیس هستن خیلی

چرا عزیزم از کجا فهمیدی؟! 

من مثلا 2 ماه خواستگاری اومدن یه جعبه شیرینی نیاوردن 

هیچی نیاوردن گفتن اول معلوم بشه بعد میاریم 

تاحدودی درسته ولی خب حداقل باره اول باید یه بار میاوردن که نیاوردن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دلیل رفتارت چیه

غیر از عقده چی میتونه باشه 

لطفا نی نی یارو تگ کن 

چرا عزیزم از کجا فهمیدی؟! من مثلا 2 ماه خواستگاری اومدن یه جعبه شیرینی نیاوردن هیچی نیاوردن گفتن اول ...

از اینکه تا یه خرجی میکردم ی طوری میشدن همش میگفتن باید پولاتونو جمع کنید،شوهرم برا خودش کفش خریده بود بهش تَشر رفتن که نامزدی پولتو جمع کن درصورتی که کفشش دیگه کهنه شده بود

از اینکه تا یه خرجی میکردم ی طوری میشدن همش میگفتن باید پولاتونو جمع کنید،شوهرم برا خودش کفش خریده ب ...

آها شوهرت چجوریه؟! مثل خانوادشه یا نه؟ 

من شوهرم باز برعکسه می‌ترسه بهش بگن خسیس براهمین هرچی داره نداره خرج میکنه