2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

49 بازدید | 8 پست

بچه ها شما حاضرید سهم الارث پدریتونو که بنام شماست بزنین به اسم مادرتون  با وجود ۳تا خواهر برادر نامرد که به خاطرشون جرات نمی‌کنید برید خونه مادرتون و چند ساله که باهاشون حرف نمیزنید ،به خدا دو سه هفته یبار میرم دم در مامانم و می‌بینم یا فوقش به اندازه ی یه چایی خوردن بریم خونه شون ،۱۵ساله ازدواج کردم مامانم تا حالا ۱۰ بار خونه ما نیومده ،خیلی پسر دوسته ،و دو روزه منو گذاشته تو منگنه که باید بیای بزنی به اسم من ،اینم بگم که من چشم داشتی به هیچیزشون ندارم ،میدونم که از من میگیره میزنه به اسم برادرام ،یه چند بار تو حرفاش بهم گفته تو همه چی داری واین بدبخت ها هیچی ندارن ،منم از خودم ندارم که مال شوهرمه،حالا نمیدونم چیکار کنم ،خونم و کردن تو شیشه،شما بودین چیکار میکردین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خدا چشام پر اشکه ،رفتن واسه ۵شنبه وقت دفتر خونه هم گرفتن ،حالم اصلا خوب نیست این دو روزه

واااا مگه زوره . تو نری دفتر خونه چیکار میتونن بکنن آخه . فک کن حق بچتو داری میدی به این و اون . شوهرت چی میگه به این کارشون؟

راس میگه خب . به خودت آزار نده وقتی به اسم تو هست اونا دیگع هیچ کاری نمیتونن بکنن .

میدونی به اینم دارم فکر میکنم که مامانم از این به بعد دیگه باهام حرف نمیزنه ،همینجوریش به زور یه موقع بهم زنگ میزنه 

میدونی به اینم دارم فکر میکنم که مامانم از این به بعد دیگه باهام حرف نمیزنه ،همینجوریش به زور یه موق ...

معذرت می‌خوام اینو میگم ولی مامانی که حق تو رو بگیره بده به بچه های دیگش که دیگه مامان نیست . اگه همچین چیزی سر من میومد من خودم باهاش قطع ارتباط میکردم . اگه دوسم داشت که بهم سر می‌زد اگه هم که نه چ بهتر که شناختمش