2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من متاسفانه استفاده نمیکردم 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
بله و بعد از اون هم استفاده کردم آخه دیگه بهش عادت کردم😊

منم😂😂فقط روز اول بلد نبودم..جیش کردم..بلد نبودم خودم و بشورم  دادمش کنار نشستم رو ایرانی خودم و شستم😂😂😂الان حرفه ای شدم😈😈

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من نه ،آخه نه تو خونه داريم نه محل كار ،چيكار كنم😑

از این آماده ها بخر ماه های آخر اذیت میشی عزیزم

خدایا ممنون بابت هدیه قشنگت امیدوارم لایق بوده باشم  .همه در انتظارا رو از صمیم قلبم دعا میکنم   

خوب از این متحرکها بگیر به نظر من واجبه بعدا که شکمت بزرگتر شد اذیت میشی از دوران بعد از زایمان که نگم برات که اصلا نمیتونی رو ایرانی بشینی

من ۳۸ دادم از این آماده ها خریدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چرا استراحت مطلقی گیسو خانوم؟

جفت پایین..هماتوم...همش لک بینی گاهی خونریزی..نمیدونم بدبختی😣😣😣