2777
2789

دوستانی که از سایت شارلوت شاپ خرید کردن آیا بسته اتون به دستتون رسیده  من ۷ بهمن سفارش دادم تا الان خبری نیست ظاهرا کلاهبرداریه  سامانه فتا ثبت شکایت زدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا  از یه شارلوت شاپ در تلگرام خرید میکردم ،معتبر بود ،

خودم بعدها که کانال زدم فهمیدم ،نزدیک عید که میشه  ممکنه تولیدی ها بدقولی کنندو کارها رو دیر ارسال کنند 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

کلاه برداره یکی از پیج هایی ک لباس میخره نامحسوس و میگه کدوم پیج کلاه برداره ازشارلوت خریدکرد بعد۴ماه نرسید تگش کرد و همه ی کامنتاش هم این بودکه خرید کردن و نرسیده

عزيزم چرا از سايتي كه نماد الكترونيك نداره خريد ميكنيد معلومه كلاهبرداريه..

هميشه اول ايينماد و نشان ثبت ملي سايتي رو كه ميخواين خريد كنيد چك كنين داشته باشه بعد خريد كنيد كه اگر اينجور اتفاقايي افتاد بتونين پيگيري كنيد!