2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عوض نکن چند وقت پیش تو اینستا دیدم آموزش میداد با یه خمیر ترمیم میگردن روشو بعدم رنگ میزدن یا روکش میکردن

با یه هزینه جزئی

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

می‌دونم منظورم اینه اسم مغازه هاشون چیهمثلا پیش کی برم . پیش کابینت ساز . پیش کی منظورمهتاحالا نکردم ...

در فروشی دیگههههه

مغازه در فروشی داریم گلم

ما هم درمون عوض کردیم ۳ ساله پیش میری مغازه انتخاب میکنی میگیری اونجا یکیو معرفی میکنن برای نصب یا باید کارگر بگیری

و خدا معجزه میکند !🌱💛

خب من عین واسه خودم می‌خوامدر خودم هم نو نو تازه عوض کرده بودیمکه اینطوری شدبرای شما چقدر طول کشید ؟ ...

ببر عکس در اتاق نشون بده سفارش بدی برات میزنن همون شکلی

و خدا معجزه میکند !🌱💛

گفتم ببینم تویی

وقتی رفتی تاپیک قبلیم رو چک کردید ‌. مطمئن بودین که منم

حتماً باید اینجا تکرار میکردین؟ شاید من نمی‌خواستم کسی متوجه بشه.

واقعا چه کار بی ملاحضه ای کردید.

بعد می‌خوام از همون جنسی که الان هست برام بزنهاینو چطوری بهش بگم؟آخه اندازه هم میخواد دیگه درسته؟بای ...

برای اندازه گیری نمیان

درو بکن ببر پیشش

چرا حالا انقدر حساس بازی در میاری عزیزم

هزار در جدید و خوشگل وجود داره از مال تو بهتر

اصلا ارزش نداره بخاطر در خودتو اعصابتو ناراحت کنی

و خدا معجزه میکند !🌱💛