2777
2789
عنوان

اوتیسم

227 بازدید | 31 پست

سلام وقت بخیر پسر من 22ماهشه تعداد کمی کلمه میگه اونارو هم بزور باید از دهنش بکشیم بیرون تا بگه ولی اسمشو صدا بزنیم متوجه میشه ارتباط چشمی خوبی داره چیزی بخاد دستمو میگیره می‌بره نشون میده یا از دور نشون بده ک بهش بدم اگر ما به چیزی اشاره کنیم متوجه میشه درب خونمون و خونه مادر بزرگاشو از سر کوچه بلده به لوازم برقی علاقه زیادی داره مث لباسشویی جاروبرقی چرخ گوشت روشن کنم خوشحال میشه اگ‌لباسشویی رو روشن کنم می ایسته. نگا می‌کنه البته درب لباسشویی ما مشکیه و چرخشش مشخص نیست مگر بزور دیده بشه بعضی آهنگ ها رو زیاد دوست داره با گوشی رد ک‌کنم خودش باز عقب میاره بهش بگم بابا مامان دایی عمه هر کدومو بگم کجان قشنگ با دست نشونشون میده با اسباب بازی عاش بازی می‌کنه علاقه ای به ماشین بازی نداره چند اسباب بازی رو بیشتر دوست داره یک بازی هوشی داره خیلی دوسش داره مکعبو رو کامل و درست داخلش قرار میده  خیلی نگرانم بنظر شما خدای نکرده اوتیسم نیست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر تأخیر گفتاری که اوتیسم نیست ،پسر منم دیر حرف زد الان چهارساله شده ،از تولد چهار سالگیش جمله بندیش زیاد شده ،درکش زیاد شده و..پسر من دچار بیبی دیجیتال شده ،گوشی با تلوزیون پدر بچه ها رو در آورده ،الانم گفتار درمان ها خودشونو راحت کردن تقی به توقی میخوره برچسب اوتیسم میزنن 

زیاد باهاش تو خونه صحبت کن شعر براش بزار یا بخون، داستان تعریف کن لالایی بخون اینا باعث میشه زبونش باز بشه، اگر کسی ازش سوالی پرسید ابدا جاش جواب نده چون اگر این کارو بکنی عادت میکنه به جاش جواب بدی و حرف نمیزنه

پسر خواهر شوهرم عاشق وسایل برقی بود یا نه یبار اومده بود اینقد ذوق ماشین لباس شویی میکرد یا کولر گازی نیاید خاموش میکردی حتی ای میوه گیری خیلی دوست داشت زیادم نسبت به بچه ما نمیتونست حرف بزنه هنوزم زیاد واضح حرف نمیزنه اما مشکلی نداره شکر خدا البته اون عاشق ماشین بازی پسر من تفنگ هر بچه ای عاشق یه بازی 

درکش چطوره؟بهش بگی بروتوپ وتوی اتاق بیارمتوجه میشه؟ازانگشت اشاره استفاده میکنه؟اززبان بدن میتونه منظ ...

اره میاره

از انگشت نه ولی با دستش اشاره میکنه

منظورتون از زبان بدن چیه