2777
2789
عنوان

دختر چهارماهه خیلی عصبی و حرصی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 45 پست
اره خیلی دوران استرس و ناراحتی گریه داشتم میترسه تاثیر گذاشته باشه روش . امیدوارم چیزی خاصی نباشه🥲

از الان نگران نباش

اگه تاثیر گذاشته بود

بزرگ تر شد خیلی عصبی میشه و پر خاشگر

مادر شوهرم از بچه اش می گفت خیلی استرس و ناراحتی شدید داشته

ولی انشاالله چیزی نیست

اون برای ناراحتی و استرس های خیلی شدید هست 

معجزه شکر گزاری...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم

بچه چهارماهه جاش توی جمع نیست

باید جای آروم و خلوت و با روتین مرتب رشد کنه.شیر و خوابش باید منظم باشه محیط آروم باشه

تو خودت داری عصبی اش میکنی

منم بچه ام چهارماهه است یکی دوبار شام خونه ی مادرا بودیم بچه خوابش بهم ریخت گفتیم دیگه شام نمی‌آیم. 

من یکی از پراسترس ترین و پر عابرین شغل‌های دنیا رو دارم تمان طول بارداری هم سرکار بودم دادگاه و پاسگاه نمیگم بچه ام عصبی شده . تو خودت باید آرامش بدی به بجه

سلام یسنا جان واکسن چهار ماهگی رد زدی؟ دختر من از بعد واکسن ۴ ماهگی عصبی شده بردم دکتر جیغ های بی مو ...

اره واکسن چهارماهه زدم یعنی ممکن بخاطر واکسن باشه...

الان بچتون چطوره بهتزه

عزیزم خیلی بد در مورد یک فرشته کوچولو صحبت میکنین، این القاب و صفات اصلا برای بچه این سن معنی نداره، احساس میکنم متاسفانه اطرافیانتون لول پایینی دارند، این خیلی طبیعی که دست بچه مشت باشه، از صدای بلند و شلوغی کلافه بشه، شما باید رعایت کنید من وقتی بچم کوچیک بود سعی میکردم مهمونی های شلوغ نرم و بیشتر از ۱-۲ ساعت هم جایی نمیموندم 

نمیدونم شایدم من چون مامان اولیم سنم کمه اینجوری دل نگرانم و تاثیر حرفای منفی بقیه یه تیکه ویدیو تزش ...

عزیزم تجربه نداری خب بقیه که تجربه دارن بهت میگن ..

من خودم میگم از ریفلاکسش تا شش ماهگی اذیت میشه بعدش خوب میشه اگه شدید باشه تا یک سالگی 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍