2777
2789
عنوان

مایع امنیوتیک

1141 بازدید | 84 پست

من الان ۲۸ هفتم مایع امنیو تیک بچه ۱۰۵ بودمال شماها چقدره؟

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

سلام عزیزم منم همین مشکل لعنتی رو دارمخیلی سختمه دیگه روزی بیست لیوان مایعات طبیعی و آب میخورم خیلی اذیت میشم دعاکن برام زود تموم شه‌...۲۸هفتگی ۱۰بود دوهفته بعد رفتم سونو ۱۲بود الان سه شنبه باز سونو دارم.استراحتت خییییییییلی زیاد کن تا به بچه اکسیژن برسه.دکتر رفتی؟؟؟

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منم همین مشکل لعنتی رو دارمخیلی سختمه دیگه روزی بیست لیوان مایعات طبیعی و آب میخورم خیلی ...

20روزه استراحت کردم دوبارم سونو دادم ابم زیاد میخورم دفعه قبل۱۱ بود الا۱۰ونیم شده بااین همه مایعات.شمام ابریزش داری؟

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
105 یا 10/5 ؟ ️😣 من 10 بودم

۱۰ونیم .دکترت گفت نرماله؟مال هفته چنده

عفونت نداری استارتر؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
20روزه استراحت کردم دوبارم سونو دادم ابم زیاد میخورم دفعه قبل۱۱ بود الا۱۰ونیم شده بااین همه مایعات.ش ...

نه عزیزم مگه آب ریزش داری؟؟؟؟اشکال ندارن استراحت رو ادامه بده همچنین مایعات پایینتر نیاد مشکل‌ی نیست

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......
عفونت نداری استارتر؟

نمیدونم بخدا

عفونت نداری استارتر؟

میگم میشه از عفونت هم باشه؟؟من اصلا سوزش ادرار ندارم ولی اول صبح که میرم دسشویی خیلی سوزش میگیرم فقط اون یه بار

نمیدونم بخدا

به دکترت بگو از لحاظ عفونت بررسیت کنه ترشح نداری سوزش یا خارش 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نه عزیزم مگه آب ریزش داری؟؟؟؟اشکال ندارن استراحت رو ادامه بده همچنین مایعات پایینتر نیاد مشکل‌ی نیست

نمیدونم ترشحه یااب یکم چسپندس خیلی کم مایع دور بچه ام چسپندس؟؟

میگم میشه از عفونت هم باشه؟؟من اصلا سوزش ادرار ندارم ولی اول صبح که میرم دسشویی خیلی سوزش میگیرم فقط ...

بله عفونت باعث زایمان زود رس و پارگی کیسه آب میشه عفونت داری عزیزم حتما پیگیری کنید درمان بشه سریع بالا میاد میزان مایع 

به دکترت بگو از لحاظ عفونت بررسیت کنه ترشح نداری سوزش یا خارش 

خارش دارم ولی اون مال خیلی قبله سوزش ندارم فقط اندازه ترشح اب هم میاد 

بله عفونت باعث زایمان زود رس و پارگی کیسه آب میشه عفونت داری عزیزم حتما پیگیری کنید درمان بشه سریع ب ...

جدی.وای نگران شدم.الان چیکار کنم