2777
2789
عنوان

مجردها بیاید🤗❤️🫂🌸🌱

274 بازدید | 55 پست

زمان نوجوانی من مثل الآن نبود که یه عالمه لباس قشنگ مناسب نوجوان ها باشه.دهه هشتاد بود دیگه... همه چی یه جورایی سم بود🙃

لباس ها یا بچگانه بود یا زنانه.

یه تایمی خیلی دنبال لباس میگشتم

نه لباس بچگانه مناسبم بود، نه زنانه🥴😖

نه کوچیک بودم. نه بزرگ...

الآن توی این دوره از زندگی

باز همون حس رو دارم.

نه میتونم بین اونایی باشم که تازه اول راه هستن و ذوق همه چی رو دارن

نه میتونم بین اونایی باشم که باتجربه ان.

نه میتونم بین بی سوادها باشم

نه بین دکتر و مهندس و... سطح بالا و باسواد.

تفریحات فقیرها برام جذاب نیست و انقدر پول ندارم که مثل پولدار ها تفریح کنم.

نه زشتم نه قشنگ و دلربا

همه ی عمر کار کردم و درس خوندم و ...

ولی هیچ جا، جای من نیست.

حس میکنم برای هرکاری دیر شده.

انگار توی ساعت ۴ عصر گیر افتادم. همونقدر که برای انجام هرکاری  وقت هست، همونقدر دیره!

میفهمید؟

گفتم مجردها بیان که ببینم شما چکار میکنید؟

چطوری زندگی میکنید؟

همچین احساسی ندارید؟🤗❤️

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی قشنگ نوشتی💫

میفهمم چی میگی خیلیا اینطورن

من از وقتی شاغل شدم و رفتم دانشگاه

کلا مسیر زندگی و حال و هوام تغییر کرد

همه به یه تغییر بزرگ تو زندگی نیاز دارن

که درگیرش بشن و فکرشون سمت این چیزا نره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

از وقتی معلم شدم رسالتمو فهمیدم و این حس برای همیشه رفت 

باید دنبال رسالتت باشی تا هویتتو پیدا کنی 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

بله خیلی یه جایی تو زندگیم مشکل بزرگی داشتم همون منو انداخت از خودم دور کرد آنقدر غصهخوردم که احساس کردم پیر شدم 

الان یه آدم خیلی خسته ای هستم انگار صد سال زندگی مردم 

ده سال از زندگیم به بدترین شکل گذشت 

الان برای خودم یه راه جدید پیدا کردم خیلی میترسم از نشدن ولی ترجیح میدم به خدا توکل کنم 

می‌خوام همه چی رو عوض کنم از کار و رشته پ درس بگیر تا قیافه 

هرچیزی که منو یاد چند سال پیش بندازه بیزارم 

خیلی قشنگ نوشتی💫میفهمم چی میگی خیلیا اینطورنمن از وقتی شاغل شدم و رفتم دانشگاهکلا مسیر زندگی و حال ...

قرار بود بهم کتاب معرفی کنی

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم