لپیلو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 4331 عنوان چه باران قشنگی😍😍🌨☂️☔🌚 208 بازدید | 24 پست باران نسبتا تند خیییلی قشنگ بهاری داره میباره صداش آرامش داره 😊 1403/12/19 | 00:32 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چرچیلم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 12223 بگم که؟؟؟؟بارون امد و یادم داد....... 🧜♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜♂️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 میگن زیر بارون دعا کنید هنگام باران دعا مستجاب میشه اسی دعا کن اگه شد خواستی منم دعا کن یاعلی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
لپیلو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 4331 میگن زیر بارون دعا کنید هنگام باران دعا مستجاب میشه اسی دعا کن اگه شد خواستی منم دعا کن یاعلی بله حتما اتفاقا خودمم حاجت مهمی دارم دعا کردم برای شما هم دعا میکنم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25445 بله حتما اتفاقا خودمم حاجت مهمی دارم دعا کردم برای شما هم دعا میکنم ممنونم لطف میکنید اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehdi66bakhi عضویت: 1403/11/19 تعداد پست: 958 شیراز یک ماهه کلا بارندگی هس شاید تو یک ماه گذشته پنج شش روزش بارون نبوده بقیه کلا بارون بوده همه راضی از کشف رازی...
تمنایدل عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 733 میشه دعا کنی میگن زیر بارون دعا میگیرع مرضیه برام دعا کن خدا از این هلاکت نجاتم بده و سر دشمنا به منو خانوادم نرسع