2777
2789
عنوان

لانه گزینی

10122 بازدید | 15 پست

سلام من بعد ۱۴روز ازنزدیکی خونریزی کم وقهوای دارم همراه سردرد وحالت تهوع میخواستم بدونم کیا خونریزی لانه گزینی داشتن چند روز وچقدر بوده ممکنه باردارباشم؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
ایاحاملم
1
33%
راهنمایی
0
0%
لانه گزینی
1
33%
بارداری
1
33%

من لانه گزيني ٤ روز عقب زدم داشتم يه لك قهويي علايم بارداري به اين زودي خودشو نشون نميده

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز قبل از موعد پريوديت خونريزي خيلي كم ميكني كم كم در حد يكي دو روز كه همش سر جمع اندازه يه پد نميشه و بعدش هم قطع ميشه : به اين ميگن خونريزي لانه گزيني 

من فك كردم پري شدم اما ديدم قطع شد 😳😳 چند روز صبر كردم ديدم نه خبري نيس تست زدم مثبت شد . حالت تهوع داشتن هم واسه افراد متفاوته بستگي به بدنا داره اما من همش كمر درد رو داشتم مثل علائم هر ماه . 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
من يك هفته بعد از لقاح و چند روز قبل از موعد پريود لك لانه گزيني ديدم كم بود و به صورت ترشح صورتي بو ...

زمرد جان منم یه هفته مونده به پریم دیشب اقدام داشتم البته این ماهو کلا اقدام داشتم صب که پاشدم خودمو پاک کنم ترشح قهوه ای خونابه ای دیدم ینی نی نی دارم؟براتو چه حجمی داشت وچنروز بود؟

زمرد جان منم یه هفته مونده به پریم دیشب اقدام داشتم البته این ماهو کلا اقدام داشتم صب که پاشدم خودمو ...

ان شاالله كه ني ني داري فقط يك بار ترشح صورتي داشتم وقتي خودم روپاك كردم همراه درد كمر 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
چند روز قبل از موعد پريوديت خونريزي خيلي كم ميكني كم كم در حد يكي دو روز كه همش سر جمع اندازه يه پد ...

سلام.من 4روز مونده به نوعدم از انروز لک صورتی میبینم قتی دستمال رو میکشم و دل درد و کمردرد دارم.صب دو تا بی بی زدم مثبت بود.این میتونه لانه گزینی باشه؟مال شما قط میشد یا دو روز مرتب بود ولی کم بود.ممنون میشم جواب بدین

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.
سلام.من 4روز مونده به نوعدم از انروز لک صورتی میبینم قتی دستمال رو میکشم و دل درد و کمردرد دارم.صب د ...

دقيقا مث خودت بود. و ٤ روز قبل موعد ، لانه گزيني بود مباركه عزيزم 

اغلب مردم فكر ميكنند زندگي ميدان جنگ است، ولي اينطور نيست، زندگي فقط يك بازي ساده است. "فلورانس اسكاول شين"
دقيقا مث خودت بود. و ٤ روز قبل موعد ، لانه گزيني بود مباركه عزيزم 

ممنون که جواب دادی ولی لکه بینیم نسبت به صب بشتر شده چکار کنم.الان 4روز زودترآز بتا نشون میده؟برم دکتر؟استراحت کنم کمر درد پری هم دارم

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.
چند روز قبل موعدت لک لانه گزینی دیدی..قبلش درد هم داشتی...

نه دردي نداشتم ، ٤ روز قبل موعد پريوديم ديدم 

چند روز قبل از موعد پريوديت خونريزي خيلي كم ميكني كم كم در حد يكي دو روز كه همش سر جمع اندازه يه پد ...

سلام. من اقدام داشتم. بعد از سه روز عقب افتادن پریودی خونریزی کردم اول لک قهوه ای بود امروز روز دومم هست تقریبا بند اومده خیلی کم بود. کمر دردم دارم یعنی مال لانه گزینی هست؟؟؟؟

زمرد جان منم یه هفته مونده به پریم دیشب اقدام داشتم البته این ماهو کلا اقدام داشتم صب که پاشدم خودمو ...

باردار بودی .؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین