2789
عنوان

گفت مهم نیست 🥲💔

82 بازدید | 10 پست

عکسمو میخاستم بفرستم با لباس مجلسی این عکس حالت قدی داشت چون یهوویی دوستم ازم گرفته بود قیافم خط زدم خیلی ناجور افتاده بودم گفت باید خط نزده بفرستی توضیح دادم  دهنم باز مونده اینا گفت باید بفرستی همش بعد اخرسر گفت مهم نیست بای

خیلی ناراحت شدم مگه من چکار کردم من پریودم این قهر میکنه هی💔

بهتر یاد بگیره حرف حرف خودش نباید باشه

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عه پرنسس جون قهر کرده 🙄🤣

ولش کن بابا 

منم قبلا مث تو بودم سر یه چیز کوچیک زود قهر می‌کرد من احمق چقد میرفتم منت کشی 🤦‍♀️قدر خودمو نمیدونستم

خدایا شکرت 💕امضامو دیدی دعا کن ازدواج کنم بزودی با اونی که میخوام🥺❤🙏

عه پرنسس جون قهر کرده 🙄🤣ولش کن بابا منم قبلا مث تو بودم سر یه چیز کوچیک زود قهر می‌کرد من احمق چقد ...

من نمیرم منت کشی پیامم بده جواب نمیدم پریودم خیلی ناراحت بودم اینم این جوری کرد کلن بغض کردم🙁🥲💔

حرف خودشه متاسفانه

یاد بده بهش که نباشه .وگرنه تا اخر عمرت تو برده میمونی براش

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند، اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست

من نمیرم منت کشی پیامم بده جواب نمیدم پریودم خیلی ناراحت بودم اینم این جوری کرد کلن بغض کردم🙁🥲💔

برات مهم نباشه محلش نده

خدایا شکرت 💕امضامو دیدی دعا کن ازدواج کنم بزودی با اونی که میخوام🥺❤🙏

چجوری یاد بدم

مشخصه دیگه .هر چی گفت غلام حلقه به گوش نباش .گاهی مخالفت کن در مورد هر درخواستی در هر موضوعی .منت کشیم ممنوع